Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemények az Álom. Net című...

Vélemények az Álom. Net című filmről?

Figyelt kérdés
Tudom, nem mostani film, de mostanság többször játsszák, pár csatornán. Tényleg kíváncsi vagyok,hogy ki az akinek tetszik. Számomra annyira gyenge, néhol nevetséges alakítások vannak a filmben, ráadásul ez a tipikus pom-pom lányos amerikai film gagyi változata. A magyar filmipar csődjének tartom, hogy annyi képzett, tehetséges színész van ebben az országban, és kiadnak egy ilyen filmet. Senki ízlését nem akarom kritizálni, tényleg érdekelnek a vélemények.
2012. jan. 29. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kínosan pusztulatosfosszar.
2012. jan. 31. 12:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Most volt a tv-ben és ha bárki kérdezi, tagadom hogy valaha láttam. Sajnos nem tudok azonosulni a gazdagok és szépek világával, sem ezzel a szurkoló lány élet érzéssel. A sztori is béna, a szereplők nagy részéről nem is beszélek.
2014. júl. 21. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!