Szerintetek melyik varázsló erősebb Dumbledore vagy Voldemort?
dumbledore nem használja az avadet mert az tiltott :P ő pedig nem haszbál olyan mágiát ami tiltott...
amúgy meg jah, Merlin nyerne, mert ő minden varázslók őse
Kérdező:
De szerelmes volt bele mivel az életében más férfi nem volt és Rowling is alátámasztotta ezt
Am szerintem is Merlin győzne. Igaz, hogy Gandalfnál van a Tűz gyűrűje de Merlin ha nem is tudná megölni Gandalfot akkor is legalább megbénítani vagy ilyesmi. Dumbledore meg csak egy egyszerű öregember
És Merlin erejéhez a Merlin kalandjai című sorozatot vettem alapul mert a HP-ban elég gyenge
Na idefigyuzzatok!
Én mindegyiknél erősebb vagyok!
Hogy én nem vagyok varázsló?
Na és aztán!
De élek!
Ők meg mind feldobták a bocskort.
Na csá!
Na jó az eredeti kérdés Dumbledore meg Voldy volt nem?Hogy jön ide merlin meg gandalf?XD
amúgy szerintem voldemort volt az erősebb.nem csak a kor miatt.hát pl mikor a minisztériumban harcoltak akkor voldy csak ellökte az átkot és az összes ablak kitört meg stb...meg a hetedik részben mikor harry pálcája szétnyírja a luciusét,és harry megmenekül voldemort elkezd üvöltözni meg idegrohamot kap és szétvágja az áramcuccosokat..:D
szóval szerintem voldy az erősebb mert,nem is tudom hogy mondjam.olyan pusztító az aurája,meg a dühe..stb:D
Sztem Dumbledore ő a legjobb, a legerősebb, a legbölcsebb...
Ő a király!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!