Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Harry Potter és a Főnix...

A Harry Potter és a Főnix Rendje végén amikor Dumbledore és Voldemort harcol azt a részt milyen programmal csinálták?

Figyelt kérdés
Az effektekre gondolok hogy pl.:Amikor voldemortnak kijön a sárkány a szájából vagy hogy amikor Dumbledore vízgömböt csinál stb..
2010. júl. 13. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
3d studio max, vray, real flow, photoshop
2010. júl. 13. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:

A modelleket általában Autodesk Mayaval szokták megcsinálni, ritkán Autodesk 3ds maxal (ezt inkább játékoknál alkalmazzák), de a az autodesk XSI-t is használják, persze van még pár ilyen program, mint pl a cinema 4D.

A rendert sztem a final render végzi, van még a vray is, bár ahogy én hallom, filmes munkára inkább a final render.

Speciális effectet lehet az Adobe After Effecttel is csinálni, másabb program nem igazán ugrik be.

Viszont, van 2 nagy cégnek is jó programja, az egyik az Intel havok motorja, amivel a fizikai szimulációkat lehet megvalósítani.

A másik pedig az Nvidia PhysX.

http://www.youtube.com/watch?v=iyg9HgiD8X0

0:40től kezd el nézni, ott lesz benne egy Harry Potteres jelenet.

Sztem lemodellezték, berenderelték, aztán betették a videóba és kész is volt:)

2010. júl. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!