Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ilyen rosszak a közelmúl...

Miért ilyen rosszak a közelmúltban készült filmek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy 2005 óta olyan gagyi külföldi filmeket készítenek, hogy néha szavakat nem lehet rá találni. Ami nagyon zavar benne azok a következők:

- Rengeteg új és ismeretlen szereplő,aki nem olyan igazi átéléssel játssza a szerepét, mint a 60-90-es évek közötti színészek, akik a gonoszokat, vagy a főhősöket, vagy a kulcsfigurákat alakították akkoriban.

- Általában nagyon alap helyszínt választanak meg a történethez.Legtöbb esetben a film vagy egy kisvárosban, vagy csak egy megyében játszódik le.

- Túl kevés a szereplő, mindig csak párat mutogatnak és nagyrészt hiányoznak a komolyabb és izgalmat keltő, látványos elemek is a filmekből.

- Majdnem mindegyik film, csak a katasztrófákról és a különböző féle menekülési szituációkról szól.

és még sorolhatnám a hibákat---

Nos mi a véleményetek erről, ti is egyetértetek a mai filmek színvonaltalanságával és hiányosságaival?

2012. aug. 31. 12:55
 1/9 A kérdező kommentje:
és még valami, ami még ennél is jobban zavar. Az, hogy tele van női szereplővel és egyik jobban nyafog benne valamiért, mint a másik...
2012. aug. 31. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Igaz, rengeteg szar film van mostanában, de hidd el, 20-30 éve is voltak nézhetetlenül gyenge filmek.

És még ha csökkent is egy kicsit a minősége a filmeknek, még mindig rengeteget találni amit megéri megnézni.

2012. aug. 31. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
MERT SZAR és ócsó költségvetésű filmek! Mivel a nők uralják már mindenben az egész bolygót,ezért még jobban rátesznek egy lapáttal a sápítozásaikkal és a nyafogásaikkal,hogy még idegőrlőbb legyen a filmet végignézni, hiszen azt csinálnak amit akarnak manapság.Az agyamra megy ez a sok ribanc-autós qurva is, aki a filmekben egyik jeep-ből a másikban száll át. Ami nekem kritikán aluli volt az az Alien Tornado című film, amiben a főhős csaj alakítása miatt, majdnem azon gondolkodtam,hogy kibaxom a tévémet. Egyszerűen tragédia, amit ma csinálgatnak!!
2012. aug. 31. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért szerintem ti itt most a Film+ meg a hasonló csatornák műsorkínálatát szidjátok, ezektől mit vártok? Ne nézzetek Megapiranha vs. mit tudom én miket és akkor nem lesz felháborodás.
2012. aug. 31. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

A 4. válaszolót kérdezem, minden rosszindulat nélkül.

Tudsz az idei kinálatból olyan filmet mondani, ami az igényesebb film szeretők elvárásainak is megfelel?

2012. aug. 31. 13:37
 6/9 anonim válasza:
Uh a landroveres hülye pi**ákra én is nagyon ugrok! :-( de hátez most a népautó és a trendi gyerekek.
2012. aug. 31. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Hát lássuk csak, kapásból két olyan mozi is eszembe jut ami eléggé teletömte a mozipénztárakat és máris benne vannak minden idők legjobb filmjei között. Ez pedig a Bosszúállók és a Sötét Lovag: Felemelkedés. Persze akinek meg ezek a filmek nem jönnek be az meg nézzen Piranha 3DD-t.
2012. aug. 31. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a 3. válaszoló Alien Tornado megjegyzéséből indultam ki mert ez ugyebár tv film olcsó undorító kivitelezésben egyenesen a gagyi Syfy csatorna jóvoltából.
2012. aug. 31. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, elég szar filmeket csinálnak mostanában. Ami engem a legjobban zavar az az, hogy 10 filmből 8 tartalmaz szexjelenetet (vagy arról szól az egész), aminek semmi értelme. Annyira tudom utálni. Ha olyan témájú filmet akarok nézni, akkor keresek olyat.
2012. aug. 31. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!