Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe? Témájába...

Mi lehet a film címe? Témájában hasonlít az Amerikai pite, Cool túra, Euro túra filmekhez. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kb 4 éve láttam részleteket egy filmből aminek a címére azóta is próbálok rájönni, remélem tudtok segíteni. Pár jelenetre emlékszem:

1. 3-4 srác egy lány tábort követ és egy folyó parton vannak és nincs pénzük csónak bérlésre ezért egy régi trabantot alakítanak át és azt használják csónaknak.

2. A srácok átkutatják a lányok sátrait és az egyikben találnak egy bilincset és kiderül hogy a táborvezető lányának a sátrában találták a bilincset.

3. Amikor az egyik srác és a táborvezető lánya futnak táborvezető elöl berohannak egy wc-be hogy elbújjanak és ott a srác elcsúszik és a lány úgy bilincseli oda az egyik wc-hez hogy a srác feje kilógott a wc ajtó alól és közben a táborvezető lánya kielégítette magát a srác farkával miközben az nem tudott megmozdulni, és miután a lány végzett egy wc papír gurigát rakott a srác farkára és átmászott a másik wc fülkébe és amikor már ott volt a táborvezető kiment mint ha mi sem történt volna.

5. Az főszereplő srác a haverjával és az öccsével elmennek a nagymamájához és lepasszolják a nagyinak a kis öcsit és a srác meg a haverja a nagymama garázsából elvisznek 2 quadot (azt hiszem a főszereplő bátyáé a 2 quad) és azzal mennek tovább. Sajnos csak ennyire emlékszem a filmből és az 5. pontban leirtaknál lehet vannak pontatlanságok de ha vannak is akkor azok apróságok. Remélem tudtok segíteni. A film szerintem 2000-2004-es készítésű lehet. Hasonlított a Cool Túrára, Eurotúrára, Amerikai pitére stb. ilyen témájú filmekhez.

2012. aug. 29. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem is kezd érdekelni.
2013. szept. 5. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ez, de nem biztos

[link]

2013. szept. 5. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez a film az
2013. nov. 20. 17:47
 4/5 anonim válasza:
Vadvízi kalandok
2015. márc. 5. 17:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso ez az a film :D es bar csak most lattam 1 evre ra a kommented de halas koszonet :D
2016. márc. 21. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!