Mi a véleményetek az új Harry Potter filmről? (Félvér herceg)
Figyelt kérdés
Nekem egy kicsit csalódás volt, egy csomó mindent kihagytak, de például nem értem miért raktak bele olyat ami meg benne sincs a filmbe (amikor a halálfalók karácsonykor felgyújtják az Odú-t)... Én hiányoltam Dumbledor temetését, meg a harcot amikor a halálfalók a Roxfortban vannak. És a vége sem tetszett, mármint a záró jelenet...2009. júl. 26. 17:45
11/11 anonim válasza:
Nekem is csalódás volt,én is úgy hagytam volna ahogy volt.
Lehet hogy az szerintetek másolás, de ez így nem a Harry Potter és a Félvér Herceg filmje, hanem a HP6-ra hasonlító film. Szerintem a könyv ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!