Mi a különbség a svéd és az amcsi A tetovált lány című film között?
Szerintem alapból gáz,hogy az amcsik 2 évvel később megcsinálják a remaket...
Viszont érdekelne,hogy pl. történetileg van e bármilyen különbség a 2 film között???Nekem mindenki azt mondta,hogy az amcsi sokkal jobb,és ha jól tudom a kritikusok,és az emberek is jobban fogadták a tengeren túli barátaink féle változatot.
Annyira nem tetszett,hogy megnézzem még egyszer,de azért érdekel,hogy ha elvileg ugyanaz,az amcsi akkor miért sokkal jobb(Pedig tudjuk hogy általában a remake-k rosszabbak)
nekem a svéd jobban tetszett.. persze az amerikai filmek mindig jobbak, mert nagyobb költségvetésűek, több pénz jut az akciójelenetekre, látványelemekre, stb.
viszont a svéd az eredeti :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
itt leírnak mindent részletesen, első voltam
Senki nem válaszolt a kérdésre.
Nem arra voltam kíváncsi,kinek melyik tetszik jobban,hanem hogy mik a tényleges különbségek.
A belinkelt kérdést már korábban is olvastam.Abban is annyit írnak a svéd a jobb.De engem nem az érdekel,hogy melyik a jobb.Hanem hogy mitől másabb,miért jobb vagy rosszabb?Vagy szó szerint leforgatták ugyanazt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!