Mi a különbség a 2009-es 2011-es A tetovált lány című film között? :D
Figyelt kérdés
Ugyanaz a sztori, nem? Akkor miért van belőle két fajta? Melyiket érdemesebb megnézni? Úgy tudom, a 2009-esnek folytatása is van, a 2011-esnek nincs? Miért?:D Sorry a sok kérdésért...és köszi a válaszokat. xD2012. jún. 13. 22:22
1/5 anonim válasza:
A 2009-es az eredeti,és svéd.Állítólag jobb,én még nem láttam.Annak két folytatása is van,míg az amerikai feldolgozásnak csak egy,valószínűleg elkészítik majd a többit is.
2/5 anonim válasza:
Én láttam mindkettőt, szerintem a svéd sokkal jobb.
3/5 anonim válasza:
Ugyanaz a story, de mivel az amcsik a látványfilmeken kívül nem tudnak normális filmeket gyártani, kreativitás hiányában a sikeres európai filmeknek készítik el a másolatát (remake). Én még nem találkoztam olyan amerikai remake-el, ami jobb lett volna az eredetinél, ebből kifolyólag mindeképp az eredeti Svéd verziót ajánlanám. Az összehasonlítás kedvéért persze meg lehet nézni a Daniel Craig féle változatot is.
4/5 anonim válasza:
mert amerikában nem nézik meg a feliratos,vagy a szinkronos filmeket.
ezért újraforgatják angolul,új szereplőkkel több pénzből,több nézőnek.
a 2011esnek miért nincs folytatása?
ez gondolom vicc.
egy film kifutása ha a legrövidebb időt vesszük,két év.
szóval a 2011es új filmnek mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!