Harry Potter és a Halál ereklyéi filmben végül hogy tudott Harry visszajönni a halálból? Nem volt nála a Feltámadás Köve hisz eldobta!
Figyelt kérdés
Megköszönném ha valaki elmagyarázná nekem! :P :D Ja és még annyi hgy most akkor mi volt a szerepe a három halál ereklyének a filmben?2012. aug. 24. 18:52
11/14 anonim válasza:
Neked nincs meg? Leírom:
"Abban a hitben használta a véredet, hogy az erősebbé teszi majd őt. Beépített a testébe egy parányi részt abból a bűbájból, amellyel édesanyád itatott át téged, amikor meghalt érted. Voldemort teste múlhatatlanná teszi Lily áldozatát, és amíg él az a bűbáj, addig te is élsz, és él Voldemort utolsó reménye."
12/14 A kérdező kommentje:
nincs meg,sajnos még a második részére sincs pénzem...de idővel elolvasom az összeset mert nagyon tetszik!!!:P //most már tényleg mindent értek,köszi hogy leírtad!
2012. aug. 27. 20:08
13/14 anonim válasza:
vedd ki könyvtárból, vagy olvasd online. én nem tudnék várni :) lényegesen jobb a filmnél
14/14 anonim válasza:
Ja és látom, hogy a kérdés a filmről szól, de fogalmam sincs, hogy ott hogy volt. nem tudtam követni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!