Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek véget ér egyszer...

Szerintetek véget ér egyszer a Barátok közt?

Figyelt kérdés
Annyira nem tudom elképzelni, hogy egyszer véget ér, annyira meghatározza az RTL KLUB mindennapjait ez a sorozat. Meg egy ilyen hosszú sztorit nem is lehet befejezni sehogy szerintem.
2012. aug. 22. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

semmi se mtart örökké... szerintem úgy lesz vége, hogy kevesebb lesz rá az igény és mondjuk leveszik főműsoridőből majd adnak heti egy részt szombaton és utána valahogy lezárják...

de ezt egy nagy csattanóval nem lehet szerintem lezárni pl hogy mindenki összeházasodik a párjával gyerekek lesznek stb... én élveztem míg néztem ,de felhagytasm vele nem hiányzik már

2012. aug. 27. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sose ér véget... <3
2012. szept. 2. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Ezt szerintem sem lehet csak úgy lezárni és el nem tudom képzelni, milyen csattanóval lehet egyáltalán. Ez már nem is sorozat, hanem filmömleny:DD egyébként látszik, hogy kezdenek kifogyni az ötletekből a forgatókönyvírók, egyre gagyibb, egyre irreálisabb az egész. Pár éve, egyetem alatt heti egyszer-kétszer megnéztük lakótársaimmal, már akkor is csak röhögni ültünk le elé, hogy mekkora f*szság az egész. Aki nevetni, kikapcsolódni akar sorozat által, nézzen Family Guyt vagy Így jártam anyátokkalt, de ne a BK-val pusztítsa az agysejtjeit. Hetente belenézni szörnyülködni meg röhögni egyet oké, de estéről-estére ezen lazítani gáz.
2012. szept. 29. 17:47
 14/18 anonim válasza:
100%
Csak vége lesz egyszer.. Szerintem úgy lesz vége hhogy mindenki kibékül mindenkivel,béke van nincs konfliktus mert már nem csinálnak több veszekedést a sorozatban és akkor befejezik.
2012. okt. 31. 10:08
 15/18 anonim válasza:
, először is lezárnának minden szálat minden egyes szereplőnél... én úgy fejezném be hogy kitalálnának a miklós mellé egy másik főgonoszt , aki teljesen felbojgat majd mindent, és úgy érne véget hogy miklós feláldozza magát hogy megmentse a családját, aztán miklósra mindenki hősként tekintene, és nóra akkor bevallaná neki hogy mennyire szereti, és aztán mikor véget ér a temetés, nóra és timi odamegy a sírjához, nóra könnyekkel küzködik...aztán előremennének a jövőbe néhány évvel, a szereplők már mind megöregedtek, timi, bandi és minden egyes gyerekszereplő már felnőtt lenne benne, és már nekik is lenne gyerekük... én így zárnám le :)
2014. márc. 9. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Jövőre vége lesz
2020. dec. 1. 17:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Szombaton volt az utolsó része!
2021. júl. 19. 08:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Már véget is ért
2021. júl. 19. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!