Az X akták sorozat vége mi lesz pontosan? Ki látta? Illetve ki az az ősz hajú idős férfi - nem a cigarettásra gondolok - aki, olykor megjelenik Mulder "segédjeként"?
Igazság szerint én csak addig jutottam, hogy elrabolják Muldert és Scully-t is, mikor már Ők együtt voltak - úgy is. Scully teherbe esik, de elvileg egy hibrid, félig ufó-félig ember van a pocakjában. Közben Mulder eltűnik, aztán azt mondják meghalt.. (???)
Kesze-kusza nekem az egész sorozat. Valaki pár mondatban leírná, hogy mi is volt a legvégén?
Jajj és nem, nem szándékozom letölteni az egész sorozatot.
Én láttam végig! :)
Kiderül, hogy Scully Muldertől vár gyereket, és közben egy másik ügynökkel nyomoz Mulder után, akit közben kínoznak a földönkívüliek. Aztán egyszer csak visszahozzák Muldert, Scully pedig megszüli a kisfiukat. És amíg Mulder lábadozik, Scully pedig szülési szabadságon van, addig két másik FBI ügynök nyomozgat az X-aktás ügyekben. Majd elrabolják Scully és Mulder kisfiát, de nagy nehezen megtalálják. És ezután Scully és Mulder úgy dönt, hogy örökbe adják, mert félnek, hogy újra veszélybe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!