Még nem láttam,de mindenki erről beszél?Érdemes-e megnéznem?
Jól gondolom,hogy az a tipikus kis "tinihülyítő" film(már bocsánat)?
14/L
2012. aug. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
romantikus dráma. egyszer megéri megnézni, a főszereplő pasi rohadt helyes :D
2012. aug. 20. 21:19
2/8 anonim válasza:
nekem is tetszett, hát ezt szerintem nem csak "tiniknek" írták mert elég tanulságos is. nekem is tetszett
2012. aug. 21. 00:38
3/8 anonim válasza:
Nagyon,de nagyon jó és tökéletesen tiniknek találták ki. A való életben is megtörténhetnek azok a jelenetek amik a filmben vannak. Én csak ajánlani tudom nagyon nagyon nagyonjó film. A második részét csak akkor fogom megnézni amikorlesz szinkrononsa, mert azt mondjá, hogy nem éri meg megnézni felirattal, mert csalodni fogok és sok kihagyás van benne. :)
2012. aug. 21. 21:26
4/8 anonim válasza:
a szinkronban van kihagyás :)
2012. aug. 22. 10:44
5/8 anonim válasza:
Nagyon jó, tiniknek álmodozásra, idősebbeknek nosztalgiára. Bár nálam a rossz emlékek is visszatértek, a sebek felnyiltak stb. Ezért szerintem jobb is lett a 2. rész. De mindenki maga dönti el kinek melyik tetszik jobban.
22/L
2012. aug. 25. 19:36
6/8 anonim válasza:
nekem nem tetszett. épp most néztem végig. tök jó kedvvel kezdtem el nézni, most meg olyan szar. :(
lehet, hogy csak én vagyok egy gyenge fos, de nem tetszett a vége.
2012. nov. 22. 21:09
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom lehet, hogy én egy másik filmet láttam, de szerintem ennél rosszabb romantikus tini film nem készült még. Annyira rosszak a színészek és a történet teljesen sablonos...Én nem bírtam végig nézni.
Ha tini filmet szeretnél látni akkor a francia LOL-t ajánlanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!