Barátok közt: meghalt a Magdi?
Figyelt kérdés
lehentergett a lépcsőn? lol ? :DD2009. júl. 23. 21:11
11/36 A kérdező kommentje:
lol ? :D:D:D:D
2009. júl. 23. 21:52
12/36 anonim válasza:
VÉGRE meghalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHHA
VILI bácsi lökte le a magdit!
13/36 anonim válasza:
dehogy ő lökte le : D csak az otthonkájára véletlenül rálépett, és nem szólt magdinak, aki felvette, és napközben senki nem szólt neki, hogy koszos.
kibicsaklott a lába a lépcsőn.
14/36 anonim válasza:
ja, és amikor legurult, még magához tért, a postás megkérdezte, hogy jól van-e, segítsen-e neki, stb., de magdi néni mondta, hogy hagyja csak, pihen egy kicsit, nincs baja.
tehát a postás tudná igazolni, hogy baleset történt, de pont előtte beszélt vili bával arról, hogy megy majd a barátnőjével a velencei tóra, szóval majd nem fogják tudni kihallgatni jó darabig.szerintem. : D. kell a bonyodalom.
15/36 anonim válasza:
télleg izéltek a lábnyom miatt a rendőrök? ez mekkora:DDD így elképzelem ahogy vili bá ilyen jackie chan formán lerúgja magdi nénit:DD
16/36 anonim válasza:
ezt figyeld!
Kinga meg terhes!reinkarnáció.XD
17/36 anonim válasza:
Nem Vili bácsi lökte le de őt fogják szerintem meggyanúsítani a lábnyoma miatt ami Magdi néni otthonkáján van. Legalábbis így lenne logikus, de szerintem Kinga, Géza, Tilda megvédik majd Vili bácsit. Ezt az egész storyt majd a postás fogja tudni szerintem tisztázni, mivel ő még beszélt is Magdi anyussal, és Vili bácsi fönnt volt virágot locsolni és ezt is látta a postás és ő fogja majd bebizonyítani Vili bácsi ártatlanságát. Legalábbis én így gondolom.
18/36 anonim válasza:
19/36 anonim válasza:
Kíváncsi leszek a mai részre nagyon várom már
20/36 A kérdező kommentje:
na akkor Vili majd hajolgathatsz a szappanért a sitten :D
2009. júl. 24. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!