Milyen jó horror filmek vannak? Mi a kedvencetek?
A kör szerintem elég gyenge film, a japán változata, az eredeti ezerszer jobb, Ringu a címe amúgy.
Én leginkább a zombis filmeket preferálom, a kedvenceim 28 nappal később, A holtak hajnala, 28 héttel később.
péntek 13
Train
motel 1,2,3
Sziklák szeme
sziklák vére
Köszi a válaszokat, a linkeket meg duplán :)
Desirous: tudom hogy nem a legerősebb az amerikai változat :), és már terveztem hogy megnézem a ringu-t is, de mivel pár napja megnéztem a kör első részét ezért szeretném a folytatást is látni, nem tudjátok hogy hol tudnám megnézni? ahol ti is láttátok mondjuk és nektek bevállt az az oldal :)
Végre,de örülök,hogy mégvalaki így látja,a Ringu valóban,mérföldekre jobb,de a leges-legelső kör film az ez a '95-ös film volt: [link] az a legfélelmetesebb.
A kérdésre válaszolva nekem a kedvenc horrorfilmjeim ezek voltak:Dead waves,Ju-on:the curse 1-2,Kuchisake-onna(a felmetszett-szájú nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!