Szeintetek melyik a legjobb horror film? Melyik a kedvencetek és miért?
Figyelt kérdés
Ímádom a horror filmeket és a véleményetekre vagyok a kiváncsi! :) még csomot még nem láttam, mit ajánlotok!2009. aug. 23. 13:09
1/8 anonim válasza:
Én annak örülnék, ha valaki mondana olyan horrort, ami ijesztő. =)
2/8 anonim válasza:
Anyum horror film mániás xD kész gyűjteménye van.és még gyűjt. X3
4/8 anonim válasza:
Remsegek konyve 1,2,3 (bloody marry veres kor), halloween 20 evvel kesobb, Furesz 1,2,3,4 (ez thriler de nekem nagyon tetszik! az egyik kedvencem) Fogtunder, Halalos repulogep (ez is thriler de nagyon jo) nekem ezek a kedvenceim, tobbet nem is nagyon tudok XD de azert remelem segitettem...
5/8 anonim válasza:
francia horrorokat próbáld ki!
-Haute Tension
-Inside
-Martyrs
-Frontier(s)
-Them
vagy spanyol:
-REC
vagy norvég:
Fritt Vilt 1-2
vagy angol (brit), ebből elég sok van, de pl
-28 days later ; 28 weeks later
-The Cottage
-Eden Lake
-Hush (ez pl új, én is most láttam)
jah és persze felirattal, szinkron csak ront rajtuk :)
6/8 anonim válasza:
Dr.Giggles (Dr.Téboly) Friday 13 (Péntek13)
7/8 anonim válasza:
A betolakodó, nagyon brutális csak akkor nézd meg ha tényleg
erős idegzetü vagy én az vagyok de még engem is sokkolt.
gyerekjátékok. magasfeszültség. a barlang. kanibál holokauszt. hanibal az ébredés. ez is elég durva. fűrész összes részét ajánlom. péntek13. örültek háza. sziklák szeme az első részt érdemesebb megnézni van második is az se rossz. rengeteget láttam az anyám miatt ezeken nöttem fel. egyenlőre ennyi jut az eszembe.
8/8 anonim válasza:
Hehe ! Fűrész mindegyik része eddig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!