Melyik a kedvenc Harry Potter részed?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 17:29
11/30 anonim válasza:
A könyvbe és a filmbe is az Azkabani Fogoly.... Én a 4. részt utálom...szerintem ott olyan nyomiul néz ki Daniel :/ meg az alakítása is rossz
13/30 anonim válasza:
Kedvenc könyv: 4, 6. Filmben: Listavezető a 6., de szeretem még a 3.-at és a 4.-et is.
14/30 anonim válasza:
Könyvben a kedvencem a Harry Potter és a Félvér herceg, vagy a Halál Ereklyéi. Nem tudok dönteni, midkettő egyformán jó. Filmben az Azkabani fogoly tetszik a legjobban.
15/30 anonim válasza:
A kedvenc könyveim a Félvér Herceg és az ötödik rész (igazából azt kellett volna előre írnom, az a rész mindent visz). Legkevésbé a hetedik jött be, a Roxfort, az órák , stb. hiánya eléggé érződik a cselekmény ürességén...ráadásul Voldemort itt először válik egy tipikus, már idegesítően gonosz, B-kategóriás karakterré.
16/30 anonim válasza:
A filmeket kifelejtettem: a harmadik és a negyedik szerintem nagyon jóra sikerült (az első kettő sem volt rossz), 5-6-hoz még nem volt szerencsém.
17/30 anonim válasza:
Legjobb> Azkabani Fogoly
Legrosszabb> Titkok Kamrája
Szerintem.
18/30 anonim válasza:
Legjobb:
Könyv:5
Film:1
játék:1:D
Legrosszabb:
könyv:7
film:5
játék:4
19/30 anonim válasza:
szerintem a Halál ereklyéi a legjobb, a Főnix rendje filmben nem a legjobb
20/30 anonim válasza:
Könyvben az 5 és a 7. A filmben nekem a 4 tetszik legkevésbé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!