Mikor lesz így jártam anyátokkal 8. évad? (felirattal, vagy szinkronnal, vagy bárhogyan, csak mikor? )
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 18:34
1/13 anonim válasza:
Szeptember 24. én jön ki a 8. évad első része.
2/13 anonim válasza:
Szeptember 24.-től hetente.
Szigony 6 órán belül szokott feliratot csinálni, így a leadás napján kb. reggel 9-10 órakor már nézhető (hacsak nem suliban/melóban vagy)
Szinkronnal majd 2013. szeptemberében leghamarabb.
3/13 Bajnok93 válasza:
És vajon mikor jön ki szinkronizálva?
4/13 anonim válasza:
"Szinkronnal majd 2013. szeptemberében leghamarabb."
Egy éves csúszás legalább mindig van. A hetedik évad is október-novemberben lett leadva, a nyolcadik leghamarabb szeptemberben jöhet.
5/13 anonim válasza:
de 8. éved első részeire sincsen még szinkron? :s
8/13 anonim válasza:
Majd amikor a Comedy Central bejelenti... még nem tette meg. Nézz fel néha az oldalukra. Valsz hétfőnként és szerdánként lesz 2-2 rész.
9/13 anonim válasza:
elvileg tegnap ment le szinkronosan a comedyn, de sajna sehol se találom :/
10/13 schma95 válasza:
Valaki nem tudja hol tudnám megnézni? :/ én se találom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!