Mi a véleményetek az Elfen Lied animéről?
Szerintem elég megnézni és látszik, hogy miket szúrtak el, de írok pár példát:
-Mariko-nak nem így kéne viselkednie, ráadásul fizikailag sem ,,normális" /a szeme hogyhogy nem ment tönkre? stb/
-azt hiszem, hogy a dicloniusok nem tudnák kivédeni a hang- és hasonló fegyvereket, szóval nem értem, miért ilyen szerencsétlenek az őrök, hogy nem ilyenekkel vannak felfegyverkezve.
-Kouta megbocsát Lucy-nak.
És még sorolhatnám. A mozifilmmel kapcsolatban pedig szerintem az OVA-ra gondoltak, amit megnézhetsz az interneten. :)
Az egész animében semmi cél nincs... mármint.. Death note (2 elme logikai harcca, hogy egymás fölé kerekdjenek) Naruto (Hokage akar lenni, és megvédeni a falut)
... stb...
de az Elfen Lied..egyszerűen csak megy... 10 részen keresztül, amikor felpörögnek az események, és egyszerűen nem birod otthagyni, mert annyira izgalmas...
:DDD
kb. ennyi... nálam 8.5/10... nagyon tetszett :) az utolsó 3 rész meg egyszerűen SUPER :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!