Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Elfen...

Mi a véleményetek az Elfen Lied animéről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 15:53
1 2
 1/14 halibel ***** válasza:
100%
Én bírom. Aki szereti az ilyen stílusú animéket, annak bejön. Olyan 10/7.5
2012. aug. 15. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is tetszett, bár volt ami nem jött be... de sztem jó anime
2012. aug. 16. 11:54
 3/14 Arachne válasza:
100%
Nagyon jo anime és gyonyoru a torténete....nézd végig és aztán nézd meg a mozifilmet hozzája és igy világos lexx majd az anime számodra.... :D 19 L .....
2012. aug. 16. 16:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszett anno amikor megnéztem. Az egyik kedvencem volt. Érdemes megnézni.:)
2012. aug. 17. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Én a mai napig szeretem, de mostanra feltűnt benne nem egy logikai botlás...
2012. aug. 19. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
én csak a barátnőm miatt néztem meg, de nagyon tetszett, a története irtó jó. Van mozifilm?! erről én miért nem tudok? mindenképp utána nézek... milyen logikai bukfencek? lécci mondd el, kiváncsivá tettél:)
2012. aug. 24. 01:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem elég megnézni és látszik, hogy miket szúrtak el, de írok pár példát:

-Mariko-nak nem így kéne viselkednie, ráadásul fizikailag sem ,,normális" /a szeme hogyhogy nem ment tönkre? stb/

-azt hiszem, hogy a dicloniusok nem tudnák kivédeni a hang- és hasonló fegyvereket, szóval nem értem, miért ilyen szerencsétlenek az őrök, hogy nem ilyenekkel vannak felfegyverkezve.

-Kouta megbocsát Lucy-nak.

És még sorolhatnám. A mozifilmmel kapcsolatban pedig szerintem az OVA-ra gondoltak, amit megnézhetsz az interneten. :)

2012. aug. 24. 09:05
 8/14 anonim ***** válasza:
köszönöm a választ :))
2012. aug. 25. 10:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Az egész animében semmi cél nincs... mármint.. Death note (2 elme logikai harcca, hogy egymás fölé kerekdjenek) Naruto (Hokage akar lenni, és megvédeni a falut)

... stb...

de az Elfen Lied..egyszerűen csak megy... 10 részen keresztül, amikor felpörögnek az események, és egyszerűen nem birod otthagyni, mert annyira izgalmas...

:DDD

kb. ennyi... nálam 8.5/10... nagyon tetszett :) az utolsó 3 rész meg egyszerűen SUPER :)

2012. szept. 7. 22:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha úgy vesszük, végül is van benne cél...Lucy bocsánatot akar kérni Kouta-tól, csak ezért tűri el a szenvedést és nem lesz öngyilkos.
2012. szept. 8. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!