Mit nézzek? Mikor folytatódik?
valami animét lehetőleg horrort olyasmit mint a Blood c és az elfen lied, vagy esetleg a bleach-hez hasonlót
Amúgy mikor folytatják az elfen liedet??
Nem hinném, hogy az Elfen Liedet folytatják, max majd jó pár év múlva remake-et csinálnak, és hozzádobnak még több részt. Másodszor pedig már eltelt az anime óta asszem 8 év, úgyhogy második évadban csak a remake-es dolog merülhet fel.
Ajánlani akkor ajánlom az Another-t. 2012-es téli szezonból való. Ha láttad a Blood-c-t akkor gondolom ismered a Blood+-t ami valamilyen szinten kapcsolódik a c-hez.
Annak ellenére, hogy nem láttam, sokan jót mondanak a Higurashi no Naku Koro ni-ról.
Nekem nagyon tetszett a Mirai Nikki és a Deadman Wonderland is. A Shiki is rohadt jó sorozat. Talán a most futó Sanka Rea is ide sorolható, de ez nem igazán tudom.
Annyira nem tetszett az Ookami Kakushi, de egyszer nézhető volt, annyira nem véres.
A Dath Note is horror gondolom ismered, ha nem akkor nézd meg :D de nem az a véres-kaszabolós
A Jigoku Shoujo (Hell Girl) ezt meg látni mindenképp.
Ami nagyon jó volt a zombis High School of the Dead.
Most ennyi ugrott be, remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!