Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta a Mártírok című...

Ki látta a Mártírok című francia horror filmet? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Én most néztem meg és én még mindig a hatása alatt vagyok.Szerintem nagyon jó film.Sokkolt..főleg a vége.
2009. júl. 21. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Én láttam, tényleg nagyon brutális!!!! Az egyik barátnőm mesélt rőla, hogy nagyon véres, nem az a Fűrész kategória, sokkal durvább. Hát tényleg az. Én is sokáig a hatása alatt voltam. Mondjuk azt végig gondoltam, hogy a csaj saját magát vagdossa, stb. Na igen, meg a vége is durva...
2009. júl. 22. 01:43
 2/9 anonim válasza:
28%

Én most akarom megnézni, csak em találom sehol:/ nem tudsz olyan oldal ahol le lehet tölteni? ha igen dobj lécci egy mailt

kiváncsi vok téll olyan félelmetes e:)

2010. júl. 28. 20:34
 3/9 anonim válasza:
0%

Én most akarom megnézni, csak em találom sehol:/ nem tudsz olyan oldal ahol le lehet tölteni? ha igen dobj lécci egy mailt

kiváncsi vok téll olyan félelmetes e:)

Ezt én irtam, azóta megnéztem,barátnőm is, és vagy mi vagyunk nagyon immunisak ilyenekre vagy ti nem xD

Nekem nem jött bem, nem is volt félelmetes, vagdosta magát nagy cucc....elég gyengére sikeredett, szerintem csak nagyon fölkapták....

2010. szept. 11. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
35%

Gyerek vagy még, persze hogy nem hatott meg...

:S

Nem is ez volt benne a lényeg.

2010. okt. 7. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
na énis megnéztem .Hát ez nekem nemelég brutális nemolyan durva amiylet én akarok . Egyszer láttam olyan filmet amibe a csávó a saját szemét ete meg mert bezárták egy épületbe megnyúzta és levágta a salyát kezét mondjuk ezse olyan kemény. Én nekem valami igazán brutális kéne amibe tényleg igazi brutális kínzások vanak . Van ilyen film ? És mi a címe ? A Fűrészt ne írjátok mer egyáltalán nem dúrva egyik része sem.
2010. nov. 8. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

utolsó, a válaszodra: reGOREgitated sacrifice

Én tavalyelőtt megnéztem (13-14 éves voltam akkor), a vége az kegyetlen volt, de még mindig nem sokkolt. De azért elég beteg és jó :D

2011. jan. 14. 16:41
 7/9 anonim válasza:
utolsó elötti mi a cime a filnek amiröl beszéltél? amikor a csávó megeszi a szemét?? :D
2011. júl. 30. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

ReGOREgitated Sacrifice. Itt nem zabálja meg senki senkinek a szemét, ott picit durvábbak vannak xD

Youtuben van trailer, persze ha elmúltál 18 :)

2011. júl. 31. 00:10
 9/9 anonim válasza:
70%
Ez valójában lélektani dráma, nem is inkább horror. Annyira nincs benne sok sokkoló jelenet, inkább csak néhány undorkeltő. Túlélhető alkotás, de egész európában be van tiltva! Ha magyar trailert akarsz, akkor a Youtube-on megtalálod: Sebezhetetlen - Mártírok
2011. okt. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!