Miért van annyi sorozatfüggő manapság?
Mert a sorozatok jók! :) Egyébként én is az vagyok.
De talán azért, mert az emberek élete általában nem olyan csodás, mint a filmekben. Így jó érzés vágyakozni. A sorozatok ezek mellett, ..rengeteg epizódból állnak. Így ha, szimpatikus, jó érzés hogy nincs vége. Naponta, avagy hetente láthatod. :D Bár vannak azok a sorozatok is, ahol a szereplők is, nem a legjobb sorban, élnek, vagy keresik az igaz szerelmet...stb. és az ember képes hasonlóságokat találni a szereplő és maga között. Így bele éli magát a dologba, jobban élvezi. Ráadásként, ha egy sorozat vicces, és sorozat lévén sok rész van belőle, miért ne nézze őket az ember? ha élvezi? tegye azt. én is csak vígjátékokat nézek. egy két más fajtát, de főként humorosat. :)
+ az ember hazaér a munkából, jó dolog ha, egyedül-barátokkal-vagy a családdal megnézni a sorozatot, majd lefeküdni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!