Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki szereti a Lostot? (vélemény...

Ki szereti a Lostot? (véleményeket kérek a filmről:D)

Figyelt kérdés
aki szereti a Lost című sorozatot az írjon, miért szereti, ki a kedvenc karaktere, tippeket, hogy hogy fog alakulni a történet, esetleg kibeszélhetjük az 5. évadot mivel jelenleg azt sugározzák és elég érdekes dolgok történnek..
2009. júl. 20. 12:50
 1/7 anonim válasza:
100%

Szeretem-e? LOST FÜGGŐ VAGYOK. Oly annyira, hogy a hétvégén megnéztem a teljes 5. évadot egyhuzamban szombat-vasárnap, mivel le lett töltve a netről.

A kedvenc karakterem pedig Sayd és Sawyer.

2009. júl. 20. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szeretem nagyon:) kicsit belebonyolódtam kihagytam pár részt és egy két dolgot már nem értek :D mindenesetre próbálom megérteni:) lényeg hogy nekem nagyon bejön:) kedvenc:Sawyer :)
2009. júl. 20. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem:DH.ülye fejjel kihagytam pár részt,asszem négyet mert a héten láttam csak,teljesen ki voltamXD.Kit szeretek?Clairet és Sawyert;)Arra vagyok kivi,mi lett Aronnal...hmmm
2009. júl. 20. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a sorozatot, csak sajnos már régen felfüggesztettem a nézését, mivel késő este adták le, így majd letöltöm és úgy akarom megnézni:)
2009. júl. 20. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
hányok tőle..
2009. júl. 20. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Énis Lost függő vagyok!!! az első 3 évadot 3 nap alatt végignéztem:D de előtte már a tvben is láttam..:D a kedvencem nekem is Sawyer!:DDDDDD ma néztem meg az 5. évad 6. és 7. részt mert most vasárnap elfelejtettem h adják(rtl-en), szal letöltöttem és eddig ez a rész tetszett a legjobban, amikor visszamennek a szigetre!(5. évad, 6. rész) de mindegyik rész nagyon jó, néha kicsit bonyolult és belekeveredek de aztán mindig rájövök
2009. júl. 20. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Az 1-2. évadot végignéztem, a 3. évad utolsó két részét nem láttam. A 4. évadból csak kb. 2-3 részt láttam.

Az 5. évadot már végignéztem.

Ennek ellenére imádom. A kedvenceim: Ben és Desmond. :)

2009. aug. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!