Ha nyugat helyett kelet kerül a központba akkor a tv ad egy csomó távol keleti filmet/sorozatot?
A kérdésem nem véletlen, több olyanról tudok hogy a kicsi sárgák azelőtt pár évvel készítettek olyan sorozatot pl. Forbidden Love, utána pár évvel Holdfény címmel lett nyugati változata. Több mindenről tudok csak ennyit hoztam fel.
Meg a történelmi sorozataik is valahogy érdekesebbek minden miatt.
De ugyanúgy vannak sci-fi stb, alkotásaik emiatt is kérdem hogy erre sor kerülhetne.
Nem erről van szó, ennél sokkal prózaibb ok áll a háttérben. Gazdasági válság van, a kereskedelmi televízióknak is sokkal kevesebb a bevételük, ezért a nagy amerikai produkciók helyett az olcsóbb távol-keleti és dél-amerikai filmeket, sorozatokat veszik meg.
Mit gondolsz miért van, hogy a Bud Spencer, Jackie Chan filmeket minden évben kétszer leadja mindegyik csatorna, viszont színvonalas új filmeket nem vetítenek?
Az nem kifogás hogy nincs pénz.
Saját gyártású szemétre meg van pénzük.
Most is olvastam hogy a teve2 is indít még egy napi genyót s írta a cikk hogy ezek a saját gyártásúak 30percük 5-10millióba kerül.
Egy ideig nem szerettem már tvt se nézni mert ugye sokáig csak az a 2csatornánk volt, most 20van több a semminél, habár megint ott vetítik azt a sorozatot amit meg akartam nézni amit nem is fogok be csak a drágább csomagba tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!