Akkor én most nem vagyok ember? Nem vagyok oda ezért a Project X filmért.
Ez a film egy szemét, az alapból hulladék found footage műfajt alázza tovább. Kb. éretlen kisgyerekeknek ajánlható, hadd álmodozzanak, de egyébként értékelhetetlen, mint vígjáték, értékelhetetlen, mint film. Aki ezt képes élvezni az szellemileg valahol egy örvös medve szintjén áll...
...mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok egy otthon ülős srác.
Idióta vagy. Nem azért, mert nem tetszik, csak mert azt hiszed, ha valakinek tetszik rögtön hülyegyerek.
Szemét hipster...
szerintem rossz körökben mozogsz, mert én látod, még sosem hallottam erről a filmről és az ismerőseim sem posztolnak ilyet a facebookon.
egyébként ne vedd a lelkedre a dolgot. Az csak egy film, nem az formál bennünket.
ne mondd,hogy soha nem találkoztál ezzel a képpel:
ma csak 21 megosztás volt rá az üzifalon.pedig csak 600 ismerősöm van.
Egyszerű, demotiválót nem szabad nézni, és aki demotiválós képeket posztol letiltani, vagy legalább megoldani, hogy ne jelenítse meg az írásait a faladon.
Imádok bulizni,nagy bulizós vagyok 14 éves korom óta.
Ezt a filmet a 30.percnél kikapcsoltam.Nálam kimeríti a nézhetetlen fogalmát.
20/L
én is 28. percnél könyörögtem a gépnek,hogy merüljön le, de megígértem ,hogy megnézem :D meg érdekelt,hogy miért vannak oda ennyire érte.
erről beszéltem:
ne mondja senki,hogy nem erőltetett. valószínű "ekis" (extasy-s) törpe is lesz majd...-.-"
A film főleg a fiatalok körében elég nagy durranás lett, ők csak próbálják kihasználni, marketing. Ezzel lehet baj van, lehet nincs, de nem tudsz mit tenni ellene.
Ha meg nem akarsz úgy sem hallasz az ilyenekről, ha idegesítenek az ilyenek rögtön tiltsd le őket fb-n, én is ezt csinálom, és sosem hallok olyanról, amiről nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!