Turbo0111 kérdése:
Tudtok jó horrorfilmeket mondani?
Figyelt kérdés
Csak is az újabbak érdekelnek 2009-tól 2012-ig. lehet thriller is, de tényleg olyat írjatok ami nagyon félelmetes és izgalmas. Nem baj ha feliratos.2012. aug. 4. 12:15
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
még jó hogy laírtam 2009-től kérem a filmeket,meg a beastly nem tudom mióta horror azt meg véglépp nem hogy mióta félelmetes
2012. aug. 4. 13:45
3/7 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy leírtad,igazad van,de nem tudsz normálisabban kommentelni?És mi bajod van a régebbi filmekkel?Hülyegyerek,nem valók neked az ilyen filmek.
(Csak,hogy tudd,nem az első válaszoló voltam).
4/7 anonim válasza:
Üdv! Én sem az első, sem a másik hozzászóló nem vagyok, csak egy kicsit meg akadt a szemem itt a dolgokon.
És most sajnálom, de én is az utolsó emberkével értek egyet, mert igaz,hogy félreértette az első válaszolód, de legalább megpróbált neked segíteni.
Na mindegy :) Elnézést,hogy beleszóltam :)
5/7 anonim válasza:
Halálos Kitérő 1-2-3
Sziklák szeme 1-2
Rec 1-2
Resident Evil 1-2-3-4
Underworld 2-3
The Thing (2011)
The Walking Dead 1-2 évad
Fright Night (2011)
Exit Humanity
War of the dead
6/7 A kérdező kommentje:
Ezek mind jók :D de már láttam őket.de megy a zöld pacsi.Köszi
2012. aug. 7. 10:37
7/7 anonim válasza:
Az újabb horrorfilmek szerintem szarak. a régiek a jök mint a Bárányok hallgatnak, a ragyogás meg a Rémálom az elm utcában. az újabbak közül talán még a Vörös sárkány a jó (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!