Tudnátok mondani igazán rémisztő horrorfilmeket?
Figyelt kérdés
átokhoz hasonlót2012. júl. 27. 21:09
1/10 anonim válasza:
Fűrész
Nem fogadott hívás
Cannibal Holocaust
Ragyogás
Borzongás
Mártírok
Emberi százlábú
Másvilág
Sziklák szeme
Pokolba taszítva
1000 halott háza
A texasi láncfűrészes
2/10 anonim válasza:
Ha valaki fél 1filmtől ott nem oké valami szerintem. Amúgy a holocaust az inkább gore kategóriát képviseli. Ott nem azon van a hangsúly hogy ilyesztgessen hanem egyes primitív, vad törzsekről. Bár sokan csak az emberevést látják benne és nem gondolnak a dolgok mögé.
3/10 anonim válasza:
Énmár rég lemondtam arrol hogy egy film megtudna ilyeszteni ..
Az Átok c. film -et azokhoz raknám amik olyan uncsik hogy 1:1be bealudtam rajta...
4/10 anonim válasza:
Ideglelés, PARANORMAL ACTIVITY, Fehér zaj, Kör..
16/f
5/10 anonim válasza:
Paranormal activity uncsiii....-.-
6/10 anonim válasza:
Ju-on. Az Átok eredetije, japán film és összesen 6 részes, bár a két utolsóban nem Kayako és Toshio a "gonosz".
Aztán ott van még A kör, Grave Encounters, The Woman in Black és az Amityville Horror.
8/10 A kérdező kommentje:
XDDDD
2012. júl. 29. 13:42
9/10 anonim válasza:
Eden lake gyilkos kilátások
Hívatlanok
Kör
10/10 anonim válasza:
a kör az mióta félelmetes? Én nem vagyok egy nagy horrorfilm néző és elég ijedős vagyok de a kör az tényleg semmi akkor már a sikoly jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!