Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem működik a jetixclub....

Miért nem működik a jetixclub. tk?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán mert szóközt tettél a pont után.
2012. aug. 3. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
véletlenül szóközt ütöttem -.- de szóköz nélkül sem működik
2012. aug. 3. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Jobb esetben költöznek, vagy szolgáltatási hiba van. Rosszabb esetben az oldalt törölték a tárról a jogvédett tartalom terjesztése miatt.
2012. aug. 3. 22:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! remélem az utóbbi elmarad
2012. aug. 3. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:

A szolgáltató hibája elenyésző, és nem tart idáig. A költözést viszont bejelenteni szokás, és nem eltűnni hirtelen.

A törlést szintén erősíti a korábban bejövő suspended-oldal, aminek jelentése: felfüggesztett (működésű).

Az egészet pedig még azzal is elszúrták, hogy minden más oldalon (soknál) elérték hogy az ő tartalmukat töröljék, és ezzel csak náluk lehessen elérni a sorozatokat, aminél az adfly segítségével pénzhez jutottak. Csak hogy mások tulajdonát ingyen megosztani is törvénytelen, de közvetett módon bevételt szerezni velük pedig szintén szabálytalan, ami megint csak ok a törlésre.

Miután a tartalom nagy része csak tőlük volt elérhető, és az most hirtelen eltűnt, letöltői szempontból hátrányos dolog keletkezett, jogi szempontból előnyös, mivel egyszerre le(hete)tt felszámolni az egészet.

Esetleg ha van valamilyen hivatalos csatornájuk (facebook, twitter, blog), akkor azon hátha kiírták hogy mi a helyzet.

2012. aug. 3. 22:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!Remélem lesz újból jetixclub
2012. aug. 4. 10:23
 7/10 anonim válasza:
22:49-es: az adf.ly-ból szerintem örülhetnek, ha az oldal költségeit tudják fizetni, mert nem ingyenes tárhelyen vannak (tapasztalatból mondom, hogy nem drága mulatság fenntartani ilyesmit). tehát, ha nem magukra költik, akkor onnantól nem haszonszerzés, mert nekünk tesznek jót ezzel az egésszel, és nyilván nem ebből élnek meg. támogatást meg sose kértek külön, és fizetnünk se kell az oldalért, mint sok másik lapon. :) egyébként már többször is volt hasonló, én úgy tudom, hogy akkor van ilyen, mikor nem sikerül kifizetniük a tárhely költségét időben. legalábbis pár hónapja ez volt az ok, akkor is ez a felfüggesztéses szöveg jelent meg. meg egy másik itteni kérdésnél írta is valaki, hogy írt nekik mailt, és azt válaszolták hogy jövőhéten már menni fog az oldal, tehát nem lett törölve, meg semmi. :) egyébként miért utálod őket ennyire, vagy mi bajod velük? én személy szerint tök sokat köszönhetek nekik. :)
2012. aug. 5. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem utálom őket, nem emiatt írtam negatív feltételezést. Általános tapasztalatok alapján csak, hiszen sok ilyen linkmegosztó zárt már be az elmúlt években, van hogy szó nélkül.

Nekem is probléma, mert több sorozatot is nézek amit megosztanak, és nem gondoltam arra hogy lementsem a linkeket, így ugrott az egész. A frissítésről nem is beszélve, mert az új részeket sem csinálja más tudtommal.

Ami bánt, az a megosztás módszere. A széles közönség elérése miatt nekik előny, de letöltési szempontból a tárhelyekkel való macera elég idegesítő. Ha érdekel egy sorozat, és mondjuk 22 részes évadja van, akkor napokba telik mire leér. Ehhez képest más módszerrel 10 percen belül lent lenne az egész egyben.

2012. aug. 5. 22:39
 9/10 anonim válasza:
szerencsére szó sincs bezárásról. :) és megértem, torrenten tényleg gyorsabb, de én valahol őket is megértem, mert régebben már próbáltam ilyesmit csinálni, hogy videó alá teszek magyar szinkront, de nagyon macerás volt, és bele is untam. és ha nem csinálnák ők, akkor szerintem csomó klassz sorozatot nem is tudnánk sehonnan sem letölteni, az anubist se csinálja senki más, mindenki csak az ővékét használja fel, sőt láttam már más adf.ly-os oldalon is, ami azért szerintem nagyobb pofátlanság, mert nekik semmi melójuk nem volt vele. itt meg szinte minden egyedi volt, nem mások munkái kifejezetten pénzszerzés miatt. mostanában meg nincsenek jó fájlmegosztók sajnos, régebben a megauploadról minden tök gyorsan lejött.
2012. aug. 5. 22:53
 10/10 anonim válasza:
meg még annyit hagytam ki, hogy feltölteni nekik szerintem sokkal macerásabb és lassabb, mint nekünk letölteni. meg ha lenne valami tuti jó fájlmegosztó, szerintem azt használnák.
2012. aug. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!