A szolgáltató hibája elenyésző, és nem tart idáig. A költözést viszont bejelenteni szokás, és nem eltűnni hirtelen.
A törlést szintén erősíti a korábban bejövő suspended-oldal, aminek jelentése: felfüggesztett (működésű).
Az egészet pedig még azzal is elszúrták, hogy minden más oldalon (soknál) elérték hogy az ő tartalmukat töröljék, és ezzel csak náluk lehessen elérni a sorozatokat, aminél az adfly segítségével pénzhez jutottak. Csak hogy mások tulajdonát ingyen megosztani is törvénytelen, de közvetett módon bevételt szerezni velük pedig szintén szabálytalan, ami megint csak ok a törlésre.
Miután a tartalom nagy része csak tőlük volt elérhető, és az most hirtelen eltűnt, letöltői szempontból hátrányos dolog keletkezett, jogi szempontból előnyös, mivel egyszerre le(hete)tt felszámolni az egészet.
Esetleg ha van valamilyen hivatalos csatornájuk (facebook, twitter, blog), akkor azon hátha kiírták hogy mi a helyzet.
Nem utálom őket, nem emiatt írtam negatív feltételezést. Általános tapasztalatok alapján csak, hiszen sok ilyen linkmegosztó zárt már be az elmúlt években, van hogy szó nélkül.
Nekem is probléma, mert több sorozatot is nézek amit megosztanak, és nem gondoltam arra hogy lementsem a linkeket, így ugrott az egész. A frissítésről nem is beszélve, mert az új részeket sem csinálja más tudtommal.
Ami bánt, az a megosztás módszere. A széles közönség elérése miatt nekik előny, de letöltési szempontból a tárhelyekkel való macera elég idegesítő. Ha érdekel egy sorozat, és mondjuk 22 részes évadja van, akkor napokba telik mire leér. Ehhez képest más módszerrel 10 percen belül lent lenne az egész egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!