A Sherlockban szerintetek hogyan élte túl a főszereplő az utolsó részt?
Azon a teórián kívül, hogy jött a Doktor a Tardissal és elkapta, vagy hogy a Teselecta segített neki. Ez is elég Moffatos lenne, de ebben a sorozatban ugye nem túl valószínű.
Tehát hogyan lehet úgy leugrani egy 2-3 emeletes épület tetejéről, hogy az embert a földön találják meg vérző fejjel és az orvos barátja sem talált nála pulzust és elhitte hogy halott.
Ötletek? Hogy lehet ezt túlélni?
0.o Ez a második évad vége, nem?
Igen, egyébként van benne valami, mert mondta Mollynak, hogy "szüksége van rá", és amilyen, valószínüleg nem a szociális készségei mentek át áttörő változáson.
Az interneten számtalan teória elterjedt már ezzel kapcsolatban, találtam néhány oldalt, ami elég szépen összeszedi az eddigi legvalószínűbbeket:
Szerintem a szemeteskocsi meg a biciklis biztos benne volt a dologban. Meg az előzmények szerint ugye elég biztos hogy Molly segített neki, de én azt is el tudom képzelni hogy valamilyen szinten Mycroft is benne volt a tervben. Végülis elég messzire ér a keze. :)
Én inkább nem is találgatok. Most azt mondják, hogy jövő októberben jön a következő évad (ha tudsz angolul). De engem úgy fel tud idegesíteni ha rágondolok, hogy (már nem azért) de az utolsó senkit beavatják a végén a tervbe csak szerencsétglen Watsont nem, aki a legfontosabb... -.- A könyvben olyan simán lepergett minden, bocsánatot kért, és sajnálta annak ellenére, hogy tudjuk milyen rideg, de itt... Olyan rossznak jön le az egész xD Szerintem képes még azt is megcsinálni, hogy még csak ne is sajnálja... -_- Remélem kap egy nagyot, ha ez megvalósul... :/
Amúgy ma jelentették be a következő évad "szavait": rat, wedding, bow. Bár kinézem a rendezőkből hogy megint csak gonoszkodnak xD
22:18 Látom, te sem értettél meg a filmből semmit, legalábbis a lényeget biztosan nem...
Sherlock épp azért nem avatta be Watson-t, hogy ezzel is védje, hiszen fontos számára.
Ma 13:27:
Ezzel a hozzászólással kicsináltál... (T_T) (már pozitív értelemben!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!