Mi volt a legbrutálisabb horror film amit látatok amitől úgy beszartatok hogy nem néznétek meg még egyszer?
Halál 1000 arca sorozat.
100%-ban igazi felvételek,igazi emberekkel.Brutális,megrázó,kegyetlen.
Visszavonom. A Philosophy of a knife. VALÓS TÖRTÉNET HÁT ÉN BESZ*ROK. EZ A 2. VILÁGHÁBORÚ UTÁN A JAPÁN TUDÓSOK ÍGY KÍNOZTÁK AZ EMBEREKET? ÉS MÉG EREDETI FELVÉTELEK HOGY KIHÚZZÁK EGYESÉVEL A 32 FOGÁT MEG B*SZOT NAGY SUGÁRZÁSNAK TESZIK ALÁ MEG ÉLVE BELENYOMJÁK A FEJÉT A TŰZBE ÉS KISZEDIK A SZEMGOLYÓJÁT. ÉS EZ MIND VALÓS. VALÓS. MEGTÖRTÉNT.
Hát ez a film. Ennek sikerült magától elijesztenie engem. Gratulálok 1 film amit nem fogok megnézni.
besz*rás hogy ezeket valóban megtették. EGYESÉVEL SZEDTÉK KI A FOGAIT MIND A 32-ŐT.
élve boncolják, élve veszik ki a szemét, élve égetik, élve teszik ki rohadt nagy sugárzásnak. Elég a trailerét megnézni. Nekem ez túl undorító és főleg hogy vannak benne igazi felvételek nem megjátszott kínzásokról.
nem igazi felvételek, csak ál-dokumentum az egész. a sztori valóban megtörtént, a film szigorúan a bizonyítható tények alapján készült, pedig még sok mende-monda terjedt, de azokat kihagyta a rendező, hogy eredetibb legyen.
másik film a témáról:
Men behind the Sun - Hei tai yang 731 (1988)
Nem volt ilyen.
Minden amit néztem jó volt eddig és nem bántam meg.
Ami ijesztőbb volt talán a Mosolyogj, de a sztorija tetszett úgyhogy szívesen megnézném újra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!