Tudnátok ajánlani filmeket, amin sokat lehet sírni? Lent részletezem
Tudom, hogy rengeteg hasonló kérdés volt már, de...
18 éves vagyok, és szeretnék olyan filmeket megnézni amin sírhatok. Nincs szerelmi bánatom, semmi komoly okom sincs, csak jólesne. Ezért aztán a kérdésem nem egyszerűen romantikus drámákra vonatkozik.
Bármikor tudok sírni a My girllön, vagy épp a Nagydumás kiscsajokon. tudom, hogy ezek nem kifejezetten drámák, sőt vígjátéknak vannak besorolva, de valami ehhez hasonlót tudtok?
Ha viszont dráma, akkor lehetne valami "könnyedebb", nem az a mély, sokat mondó elgondolkodtató, inkább csak szomorú, sírhatós.
Ezek után valaki ajánlana?
előre is köszönöm
a leírás alapján nem pont ilyenre gondoltam, de nem zárkódom el semmi elől, szóval a ma esti filmnézési probléma kipipálva. Köszi szépen!!
Viszont a többi napra jöhet még...:)
Titanic
Emlékezz rám
A nővérem húga
P.S. I Love You
Marley meg én
Séta a múltba
Kegyetlen játékok(a végén lehet sírni)
Híd Terabithia földjére
August Rush
Kedves John!
Szeress, ha tudsz!
Egy nap
Szerelem első vérig
Ha még nem láttad, akkor feltétlen nézd meg ezt a zseniális filmklasszikust, a filművészet egyik remekművét, ennél nagyobb élményt kevés filmtől kapsz:
Országúton
(La Strada, 1954)
köszönöm szépen mindenkinek, aki írt! :)
Ahogy látom 90%ban szerelmes filmek ezek, de mindegy, szemezgetek belőlük, és jópár estére megvan a programom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!