Tudtok nekem olyan filmeket mondani amin lehet sírni és tényleg nagyon szomorú?
Séta a múltba ( romantuk dráma)
Leon, a profi ( igaz, durva film, de a vége könnyesen drámai)
Szia!
Hacsi - A leghűségesebb barát
Egy ferfi es egy kutya baratsagarol szol, ami tovabb folytatodik a ferfi halalaval. Igaz törtenet, amelyböl 2-szer keszült iflm, en az amerikai verziot ajanlottam, de az eredeti meg jobb - pedig ez is remek film!
Leirast - ajanlot a blogomon talalsz: [link]
Jo szorakozast!
Jaj, majd elfelejtettem a kedvenc filmemet :P.
Az elefántember - Ez is igaz törtenet alapjan keszült, a szineszi jatek zsenialis, Lynch rendezese pedig fenomenalis! Nagyon szivszaggato törtenet. Leiras ugyancsak a blogomon [link]
Jo szorakozast ujfent!
hatchi a leghűségesebb barát
rém hangosan és írtó közel
kutyahideg
halálsoron
Az osztály: 2007-es észt film, ami egy nagyon aktuális problémát boncolgat; a középiskolások közötti kiközösítést és erőszakot. Nagyon nyomasztó film.
Gran Torino: Nagyon szórakoztató film, de ugyanakkor rendkívül drámai is. Kötelező darab!
Elcserélt életek: Ez viszont egy olyan film, ahol az első perctől egy nagyon komor hangulat uralkodik. Borzasztó igazságtalanságérzet nyomasztott a film alatt. Zseniális mozi és nagyon szomorú.
Száll a kakukk fészkére: Erről nem is mondok semmit, örök érvényű klasszikus.
Szentjánosbogarak sírja: Igaz, hogy nem élőszereplős film, de ennek ellenére nagyon megható. A történet egy japán testvérpárról szól, akik a háború miatt elveszítették a szüleiket és csak egymásra számítva vészelhetik át ezt a zűrös időszakot. Sok olyan jelenetet tartalmaz, ami könnyen meghatja az embert, mindezt giccs nélkül.
Karácsony: Kevésbé ismert 2004-es film, arról, hogy milyen magányosak egyesek karácsonykor. Ez nem a tradicionális vidám karácsonyi film. Ez az ünnepek árnyoldalát mutatja be, különböző emberek szemszögéből.
Élve eltemetve: 2010-es thriller Ryan Reynolds-al a főszerepben, aki a sok sótlan vígjáték után végre megmutatta a tehetségét. Egy férfiról szól, aki arra ébred, hogy egy földalatti koporsóba van bezárva. Egy percre sem mutatnak más helyszínt a koporsó belsején kívül. Ennek ellenére nagyon érdekes film, erős társadalomkritikával. Szintén több megható jelenetet tartalmaz.
A fiók: Igazi ínyencség egy nem szokványos szerelemről. Fájdalmasan alulértékelt film. Rengeteg potenciál van benne, nagyon ajánlom a megnézését.
Marley meg én: Nem egy hibátlan film, igazából a vége menti meg. A nagy részében egy kis kellemes filmecske, a vége viszont roppant szívszorító.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Jó szórakozást, kedves kérdező!
kicsit késve,de....
http://www.youtube.com/watch?v=SxHSDF-oHoE
Most néztem meg és nagyon jó filmnek találom. Érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!