Van itt rajtam kívül BBC Sherlock rajongó? Vagy egyedül vagyok ezzel? :D
Figyelt kérdés
Ha valaki van, akkor az írjon, mert nem tudok erről senkivel beszélni :DD :]2012. júl. 31. 12:42
11/28 anonim válasza:
Én is nagy fanja vagyok :D
Az csak szerintem vicces hogy egy csomószor melegnek nézik őket ? :D
12/28 anonim válasza:
Had jelentkezzek én is a sorba~ ASDFGH!!! *o*
13/28 Lipton18 válasza:
Nem is tudtam, hogy ennyien vagytok *.* Amúgy én is fan vagyok, aki akar megdobhat egy üzivel ^^ :D
14/28 Watson válasza:
A nevem sokat elarul szerintem :D Baromi nagy fan vagyok , de a szineszenek is. :D Bar ezzel a sotet hajjal sokkal jobban nez ki. A Sherlock-Watson kalcsolat szerintem is vicces, pl. Abban a reszben amit nem adtak ki "randiznak" es a pincer romantikusa akarja tenni a dolgot, Watson meg hajtogatja hogy o nem randizik Sherlockkal, Sherlock meg nem mond errol semmit. Meg ott van ugyan abban a reszben a boyfriend-girlfriend beszelgetes...meg amikor egy masikban amikor Watsonon bomba van , az is jo. :D
16/28 anonim válasza:
Sherlock és Watson barátsága csodaszép. Ilyen aranyosan, szerényen és szépen még nem mutattak legjobb barátságot semmilyen filmben-sorozatban-bárhol :)
17/28 anonim válasza:
Számomra az az ember unalmas, aki nem fan! nagyon imádom The Reichenbach Fall teoriákat kérnék, ha lehet! *o* Természetesen nekem is irhattok!
18/28 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem:D Martin Freeman nagy kedvencem=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!