Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "sherlock" c. Sorozat 2....

A "sherlock" c. Sorozat 2. Évadja végén sherlock meghal?

Figyelt kérdés
Csak mer lesz ugye 2013-ban a 3. évad

2012. júl. 29. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Pff, miért nem nézed meg?
2012. júl. 29. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghalna, nehezen lehetne 3. évad.
2012. júl. 29. 13:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Hosszú történet legyen elég annyi h. nyaralunk és lemaradtam a részekről de senki se váltson témát hanem pls válaszoljatok!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 29. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Túléli, de az utolsó 10 másodpercben mutatják csak, úgyhogy elég zavaros (Amúgy életem egyik legboldogogabb 10 másodperce :'])
2012. júl. 31. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyveket, keress rá youtube-on, a mozifilmben is mutatja, sőt online megnézheted az egész epizódot. Nem érdemes kihagyni. De amúgy: nem hal meg, különben nem is lenne értelme a következő évadnak.
2012. júl. 31. 13:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszadónak üzenem h. Tényleg nagyon elgondolkoztató volt (tegnap megnéztem)
2012. aug. 5. 07:24
 7/9 Keitha ***** válasza:
Nos hát először is én iszonyuan remélem hogy nem, mert ha igen elég nehezen lenne ugye 3. évad. És ha mégis ( halvány lila fogalmam sincs hogyan, de meghal) személyesem nyúzom meg steven moffatot. Bár az ő stílusa a hihetetlen fordulat és a váratlan befejezés. Én a NEM-re szavazok
2012. aug. 25. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Már nem azért de az alapműben benne van, hogy nem hal meg és visszatér, ezt mindenki tudja! Sherlock Holmes-ot még akkor is ismeri szinte mindenki ha nem olvasott és nem nézte filmen. De ha valaki mégsem tudja, akkor is elég ha megnézi a sorozat utolsó perceit (mert aki olvasa ezt a kérdést az tuti hogy legalább a filmmel jóban van), ahol mutatják, hogy él. Szóval nem értem hol itt a kérdés, meg a "szavazás". Teljesen egyértelmű és köztudott, hogy él, csak a többi szereplő nem tudja még.
2012. aug. 25. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
1 évvel ezelőtt még nem érdekelt eggyáltalán Sherlock Holmes, akkor Poirot és új krimiket néztem. Az m1-en nem rég jelent meg az a sorozat és azt kezdtem el nézni. És mikor a youtube-on megláttam h. meghal egyből felírtam gondolkodás nélkül ezt a kérdést és mostanra már elolvastam a könyvet és tisztában vagyok vele h. nem hal meg.
2012. aug. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!