Tudnátok valami olyan filmet mondani amit miután megnézel nagy hatással lesz rád akár több napig is?
Figyelt kérdés
Például rám a A szomszéd lány c. film volt nagy hatással aznap nem igen nevettem vagy mosolyogtam mert lelkileg felfordított nagyon, rendes depreszióba zuhantam.Szóval valami hasonló filmre gondolok.De lehet pozitív hatású is.2012. júl. 30. 16:51
11/20 anonim válasza:
Ha értesz németül: Engel und Joe (A YouTube-on angol felirattal is fent van)
12/20 Béca válasza:
Félelem.com. Ha ezt a filmet megnézed, depresszióba fogsz esni.
13/20 anonim válasza:
A walk to remember- Séta a múltba (6szor láttam és még mindig nagy hatással van rám)
Ben X - nagyon elgondolkodtató film, egy szörnyű életről és a még szörnyűnn világnézetről- ezt csak ajánlani tudom...
Sorstalanság- remek magyar film és ez is nagyon elgondolodtató :)
14/20 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy filmes, de tudok kettő idegbeteg filmet.
-srpski film
-mártírok
Ezektől én padlót fogtam...
15/20 windows xp válasza:
Én tudok egy olyan filmet ami engem egy hétre felfordított.A címe Haggi vagy Haggy.Nem emlékszem pontosan.De a címe alapján ne érsd férre,nem kínai.Főleg a film vége az ami nagyon szomorú.
16/20 anonim válasza:
Ragyogás
Amíg élek
Száll a kakukk fészkére
RAdírfej
ezeket nagyon ajánlom!!!
17/20 anonim válasza:
Ha matematikus vagy: Pi
Ha van gyereked: Ink
Ha van családod: The Purge
Ha érdekel a földön kívüli élet: The Europa Project
Amúgy olvasni kell. Sok olvasmányom volt, amin vagy 10 éve visszatérően gondolkodom :)
18/20 anonim válasza:
Rekviem egy álomért. A legdurvább és legtanulságosabb film volt, amit láttam.
19/20 anonim válasza:
Titanic
miután megnéztem több napig szarul voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!