Tudnátok valami olyan filmet mondani amit miután megnézel nagy hatással lesz rád akár több napig is?
Ha A szomszédlány (The girl next door) tetszett, akkor javaslom, h nézd meg a An American Crime-ot (tudtommal nincs magyar címe), mert ugyanazt az igaz történetet dolgozza fel, mint A szomszédlány, és nekem ez jobban tetszik.
ami hasonló felkavaró lehet pl. : Titokzatos bőr, Kölykök, Rekviem egy álomért, Amerikai Historia X, This is England, Lilja 4-ever, Cukorfalat (Hard Candy), Furcsa játék (ennek van német és amerikai változata is), Antikrisztus, Schindler listája, Precious- A boldogság ára, Beszélnünk kell Kevinről, Mennyei teremtmények, Ópium, Az úton, Pi, Hetedik...
Fargo
Az élet szép
A jövő kezdete
Bronxi mese
Amerikai szépség
Hetedik
Corinna, Corinna
transformers, éhezők viadala, batman 1-3, spiderman 4, nagyfiúk, vasember, az utolsó samuraj, a csúf igazság,
de ha még kell nyugodtan keres föl. film őrült vagyok
11:30 :DDDDDD hát ez aranyos. Amúgy:
A remény rabjai
Viharsziget
A gépész
Leon, a profi
Száll a kakukk fészkére
Truman Show
Ébredések
Börtönvonat Yumába
Blow
Primal fear
Satöbbisatöbbi, de ezekkel és az előttem szólókkéval együtt elleszel egy darabig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!