Kik gondolják azt, hogy a 2014-ben kijövő Transformers
4-ben Sunstreaker/Napcsillantó is benne legyen?
1/11 A kérdező kommentje:
de csak tényleg kíváncsiságból kérdezem...
Nem lehet tudni. Fogalmam sincs mi alapján válogatják bele a karaktereket, de nem a képregény történet fonala szerint. És hiába voltak ők ketten testvérek, a film maga egy egészen más történetszálon fut.
Napcsillantó mellett van nagyon sok jó karakter akit beletehetnének a filmbe: Vadászeb, Égető és a védőrobotok, a dinobotok, Össztűz, stb. De valószínűleg nem a képregényrajongók igényeit követik :)
2012. júl. 27. 21:20
3/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy én igazából angol nevükön tudom az összes transformers-t, mert ugye Amerikában sokkal népszerűbb, mint kis hazánkban ezért sajnos magyarul alig tudok valakit :( De valóban rengeteg jó karakter van :) kíváncsi vagyok, hogy mikor hozzák majd nyilvánosságra, hogy kik lesznek az új autobotok és álcák :) remélem azért belerakják bár elég nagy felhajtás lenne, ha megjelenne Napcsillantó, de nem Csatár testvéreként... Világháború 3 törne ki a rajongók között XD
Részemről teljesen mindegy. Sajnos hiába akarnám bármelyik szereplőt is a filmben látni, valószínűleg olyan keveset szerepelne, hogy szinte nem is számítana, hogy egyáltalán benne van-e a filmben. Csatár is a két filmje alatt össz-vissz tán egy-két percig volt képernyőn.
Továbbá félő, hogy Napcsillantót is olyan... megkérdőjelezhető módon mutatnák be. Tudniillik, Napcsillantó valamelyik képregényben meleg, és ismervén a rendező humorát, elképzelhető, hogy ha bekerülne a filmbe, akkor ezt az oldalát helyeznék előtérbe.
2012. júl. 30. 13:08
5/11 A kérdező kommentje:
Ez végülis igaz... holott igazából Napcsillantó antiszociális, agresszív, él-hal a harcért és, hogy ölni tudjon, és csak a testvérével jön ki igazán :S (és igazából Racsnival jön ki még a legjobban, Csatáron kívül) Kár, de az év vége felé állítólag lesznek hírek arról, hogy kik lesznek az új álcák és autobotok. Köszönöm a válaszokat!!!
van rá némi esély bár nem valami nagy, az az egyik legnagyobb baj a filmekkel hogy nincs benne elég transformer és nem is látjuk őket eleget, túlságosan emberközpontú a film, transformereket csak a film 40%-ban látunk, ahol meg van harc az meg nagyon elenyésző, ráadásul a 3. részben is elcseszték megatron meg prime harcát, megatron nem is támadott, bár tök mindegy, ha lesz 4. rész úgyis feléleszti unicron
2012. aug. 8. 17:29
7/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a ROTF-ban (Revenge of the Fallen) vagyis a 2-ben Michael Bay nem akart több iker párt, mivel ott volt Szán (Skids) és a testvérje Sárfogó (Mudflap),és a motorikerpárok: Arcee, Chromia és Elita-1. A 3-ban igazán bele tehették volna, de nem tették mert megint volt ikerpár. A 4-ben lehet rá esély, de az nagyon kicsi. Egy más "fordítás" szerint Csatár testvérének a neve: Ezüstnyíl. Ja, és állítólag benne lesz egy Dinobot akinek a neve: Mogorva
2012. dec. 31. 20:46
silverbolt nem lehet sideswipe testvére mert ő egy repülő
2012. dec. 31. 21:51
9/11 anonim válasza:
Igen, a G1-ben Ezüstnyíl egy repülő, ezt én nem tagadom, de én nem azt mondtam hogy ő a testvére, hanem azt hogy egy "fordítás", elgondolás szerint a filmben ő lesz, márha szerepel. De bárki is aki nézte, nézi a G1 sorozatot tudja hogy Napcsillantó a testvére. De kicsi az esélye arra hogy szerepelni fog a filmben, mert nem annyira meghatározó személy. De ha mégis szerepel akkor remélem megint egy Lamborghini alakját fogja felvenni.
2013. jan. 2. 09:43
10/11 anonim válasza:
Nézd meg a linket: szerintem benne lesz
[link]
2013. jan. 8. 16:18
Kapcsolódó kérdések: