Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Transformers eddigi filmjein...

A Transformers eddigi filmjeinek mely jeleneteiben káromkodnak, illetve úgymond szexuális felvilágosítást tartanak a szereplőknek?

Figyelt kérdés

Eléggé vicces szituációkban kezdenek el káromkodni a szereplők, már a "Mi a sz_r" (WTF) kifejezés is mosolyt fakaszt az arcomon... Szóval érdekelne melyik filmek jeleneteiben káromkodnak. Valamint az első részben az a szobás jelenet. A kórházban csodálkoztak min acsarítok annyira...

Na! Nem akarok senkit sem untatni, melyek azok a jelenetek, ahol már a sz_r-tól kezdve a k_rva élet kifejezésig hallhatóak?

Ha már itt vagyok mi az a zene ami az első rész legeslegeslegvégén hallható, ami a stáblista végén hallható?

2012. júl. 18. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 19. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:

A magyar verzióban eléggé lecsökkentették a káromkodást, de ha angolul nézed, akkor például a második filmnek szinte minden másodika jelenetében elhangzik egy "shit", egy "bitch", egy "asshole", egy "pussy", és egy-két helyen majdnem egy "fuck" is, de ezt azért nem mondják ki.

Ja, és az eredeti, 1986-os Transformers animációs mozifilm közepe táján hallható egy "Oh, shit!" felkiáltás, ami akkoriban nagy dolognak számított, főleg mivel azt gyerekeknek készítették.

2012. júl. 19. 18:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem az 1. válaszolót. De ha a zenére gondolsz, az nem ez lenne. A zenében olyan gépies emberhangon énekelnek benne.
2012. júl. 26. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Jah hát akkor nem tudom milyen zenére gondoltál.

Én azt gondoltam a Linkin Park-ra, mivel ez a film betétdala tőlük. De majd utánanézek a DVD-n hogy mire gondolsz.

2012. júl. 26. 06:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudod, amikor a filmnek vége van, rögtön azután van a stáblista, és abban van a Linkin Park zenéje. És amikor a stáblista megy felfelé, tudod, és annak a végén van olyan gépies zene...

Valami rockzene után

2012. júl. 26. 19:48
 6/6 anonim válasza:
annyi a különbség, hogy ha autobot, vagy álca káromkodik akkor nem fuck, pussy meg stb-t használ hanem angolul vannak erre szavaik. Frag=fuck; slag=shit; valve=pussy; aft=ass. A legtöbb káromkodás a Transformers-k körében ekörül a három szó körül forog és ezeket vegyítik további testrészekkel.
2012. júl. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!