A Transformers eddigi filmjeinek mely jeleneteiben káromkodnak, illetve úgymond szexuális felvilágosítást tartanak a szereplőknek?
Eléggé vicces szituációkban kezdenek el káromkodni a szereplők, már a "Mi a sz_r" (WTF) kifejezés is mosolyt fakaszt az arcomon... Szóval érdekelne melyik filmek jeleneteiben káromkodnak. Valamint az első részben az a szobás jelenet. A kórházban csodálkoztak min acsarítok annyira...
Na! Nem akarok senkit sem untatni, melyek azok a jelenetek, ahol már a sz_r-tól kezdve a k_rva élet kifejezésig hallhatóak?
Ha már itt vagyok mi az a zene ami az első rész legeslegeslegvégén hallható, ami a stáblista végén hallható?
A magyar verzióban eléggé lecsökkentették a káromkodást, de ha angolul nézed, akkor például a második filmnek szinte minden másodika jelenetében elhangzik egy "shit", egy "bitch", egy "asshole", egy "pussy", és egy-két helyen majdnem egy "fuck" is, de ezt azért nem mondják ki.
Ja, és az eredeti, 1986-os Transformers animációs mozifilm közepe táján hallható egy "Oh, shit!" felkiáltás, ami akkoriban nagy dolognak számított, főleg mivel azt gyerekeknek készítették.
Jah hát akkor nem tudom milyen zenére gondoltál.
Én azt gondoltam a Linkin Park-ra, mivel ez a film betétdala tőlük. De majd utánanézek a DVD-n hogy mire gondolsz.
Tudod, amikor a filmnek vége van, rögtön azután van a stáblista, és abban van a Linkin Park zenéje. És amikor a stáblista megy felfelé, tudod, és annak a végén van olyan gépies zene...
Valami rockzene után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!