Az igazság az, hogy nem találtam számomra igéretes filmet még az idei kinálatban.
(De gondolom nem erre voltál kiváncsi.)
2012. júl. 26. 22:13
2/7 anonim válasza:
Tavalyi : Naruto Shippuuden Movie 5 : Blood Prison
Idei : One Piece Movie : Z
2012. júl. 26. 22:25
3/7 anonim válasza:
Nem sok filmet láttam idén, még Batman-t sem láttam, de amint látom megvan a válasz.
Azon kívül még Hobbit lenne az esélyes, de nem nálam, Gyűrűk ura sem tetszett, az sem fog tetszeni.
2012. júl. 26. 22:39
4/7 anonim válasza:
Én a Die Hard 5-öt nagyon várom mert Bruce Willis az egyik kedvenc színészem, az összes eddigi Die Hard nagyon tetszett és ha már a nagyrészét Magyarországon forgatják az mégjobban rátesz egy lapáttal!
Neked melyik?
2012. júl. 27. 09:01
5/7 A kérdező kommentje:
számomra a decemberi hobbit a top1 :) és én láttam a sötét lovag felemelkedést, zseniális szerintem!!! nagyon szeretem nolan stílusát, a csodálatos pókember meg borzasztó volt, kiérdemelhetné az év legfölöslegesebb és legorsszabb remake-t :) köszi a válaszokat jöhet még :D
2012. aug. 2. 10:44
6/7 anonim válasza:
nekem valahogy pókember, batman ilyenek nem jönnek be csak a bosszúállók. na az valami elképesztő film volt :P
ma néztem meg a ted-et is, az is egy elég jó film :D látszik benne Seth MacFarlane munkája :P pozitívan persze :D
viszont egyiket se magyarul nézd, hanem eredeti nyelven szerintem. úgy viccesebb és jobb :P
2012. aug. 30. 21:57
7/7 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ. a bosszúállókkal kapcsolatban van egy bonyolult véleményem: valóban nagyot durrant a film és ez legfőképp annak köszönhető, hogy ez az első olyan film, amiben több szuperhős dolgozik össze. a látványt nevezhetjük majdhogynem első osztályúnak, a történetet 3-asra osztályoznám, a kivitelezés az ötös... ezenkívül sztem különösebb értéke nincs a filmnek: kérdezem nem tartottad egy kicsit hasonlónak a végén az akciót a Tansformers 3-ban látotthoz(pl azok a repülő bizbaszok...), másrészt hány olyan film létezik már amiben ilyen nagyvárosban meg annak utcáin robbantgatnak meg rombolnak meg űrlények jönnek? RENGETEG! annak külön örültem hogy a légi akció legalább egyedi volt a film közepén meg még pár jelenet is!! összegzésképp nagy durranás volt ez a film valóban elismerem és többszörnézős is, de ha összehasonlítjuk a Nolan féle Batmannel ég és föld, mind történetben, látványban, rendezésben. lehet vitázni :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!