Hátha még nem láttad a filmet akkor ezt ne olvasd el :D
Szóval a végén ugyebár Batman sem hal meg és kiderül hogy a rendőr pasast Robinnak hívják így simán lehet arra következtetni hogy igen lesz bár nekem ez már egy picit erőltetettnek tűnik szerintem a Batmannak véget kéne érni nehogy elrontsák véletlenül az úgy megtörné a varázst.
2012. júl. 26. 19:50
3/19 anonim válasza:
Batman nem lessz Robin lehet (gondolom azért se akarta kibontakoztatva bele rakni)
2012. júl. 26. 22:24
4/19 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű hogy lesz.
1. Wayne nem halt meg
2. A reflektor visszakerült a helyére
3. Robin
4. (egy kulcsmondat) "Megkérdezték hogy óriás-krokodilokat nem láttam e..." (Killer Croc-ra utalás)
2012. júl. 28. 04:45
5/19 anonim válasza:
Mikor volt a filmben az a bizonyos kulcsmondat?
2012. aug. 5. 09:58
6/19 anonim válasza:
spoiler
A kulcsmondat asszem akkor volt amikor Gordon előkerült a csatornából és a maszkos emberről beszélt (Bane-ről)
akkor a másik rendőr azt hitte hogy képzelődött, azért kérdezte hogy óriás krokodilokat nem látott-e
szerintem ez nem utalás Killer Croc-ra
de lehet rosszul emlékszem
és amúgy ha lenne új Nolan Batman film (amit én kétlek)
akkor szerintem Killer Croc helyett inkább lenne:
Riddler vagy Mr. Freeze
2012. aug. 7. 15:10
7/19 anonim válasza:
Igen Riddler valószínűnek tűnik de lehet Harley Quinn és Joker esetleg Black Mask mert ő se olyan elrugaszkodott karakter ellentétben Killer Crockkal és Freezzel.
2012. aug. 7. 16:06
8/19 anonim válasza:
De még ott van Azrael is mivel miután Batmant legyőzte Bane vagy ha csinál Nolan biztos nem az lenne a történet ha Azraellel csinálna filmet hogy Bane győzte le mivel Bane meghalt(legalábbis nekem úgy tűnt) és Bruce "Meghalt" és mivel Bruce odaadta Azraelnek Batman ruháját és ő nem adta vissza így lehet ez is a történet bár abból nem tudom milyen történet születne de nekem nagyon tetszene mivel hogy konkrétan a Bane féle esemény után játszódik...de ez csak Nolanan múlik de szerintem nem lesz film de jó lenne én szeretném :).
2012. aug. 9. 22:00
9/19 anonim válasza:
Az hogy nem adta vissza ne úgy képzeld mint mikor egy óvodás nem adja vissza a játékautót az óvodatársának :D...és mivel Azrael bérgyilkos kemény ellenfél lenne :D...De ott van Pingvin,Mr.Freeze,Riddler,Poison Ivy,Clayface,Killer Crock,"Bolond Kalapos",...De az se lenne rossz ha Nolan Igazság Ligája filmet csinálna :D bár ha jól tudom olyan is lesz csak nem Nolan gyártja :D
2012. aug. 9. 22:04
10/19 anonim válasza:
Újra én vagyok...amúgy Kétarc nem halt meg (legalábbis én úgy tudom)mivel a képregény szerint se halt meg Joker meg mindíg kiszökik de Heath Ledger meghalt és nála senki nem játszotta jobban a Jokert.... Na bye :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!