Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb Sci-Fi...

Melyik a legjobb Sci-Fi sorozatok?

Figyelt kérdés

Amit eddig láttam az

Stargate - Stargate Atlantis - Stargate Universe - Mozifilmek

Star Trek - TOS, TNG, DSP, VOY, ENTERPRISE, Mozifilmek

Ki vagy doki,, Andromeda, Csillagközi Invázió

Most új film és sorozatot keresek és előre is thx a válaszokat.

A választ lehet nekem a következőre is írni a [link] vagy e-mail cím neelix1990@facebook.com

2012. júl. 24. 14:35
 1/10 anonim válasza:
100%
X files, imadni fogod.:)
2012. júl. 24. 14:46
 2/10 A kérdező kommentje:

X-Akták ? Viasat 6-on szoktam néha nézni volt egy rész amit kihagytam és elégé zavaró volt mert arra a részre vissza tértek ! Amúgy valóban jó film/sorozat

Köszönöm a gyors választ :)

2012. júl. 24. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 24. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Primeval őslények kalandorai

Fringe A rejtély

2012. júl. 24. 15:42
 5/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat !

Ez a csoportosítás egészen ügyes kis szerkezet !

2012. júl. 24. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,h kérdezek,de az SGU jó sorozat?

És szted a 3 közül melyik a legjobb Stargate sorozat?

am a Sanctuary-t ismered?Amanda Tapping-es

2012. aug. 1. 19:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne ha tovább folytatták volna de csak 2 évad van belőle és nincs befejezve úgy mint Stargate Atlantis !

Alap Stargate a legjobb de Atlantis is jó lenne ha lenne 6. évad és tovább tovább volna tovább folytatása újra megépítik az inter. csillagkaput és amikor párhúzamos világokba ugráltak voltak ott idegenlények akik ellenségesek voltak azokkal volna tovább folytatva akik eljutnak a földre is meg minden hová és a benne lévő asgardok atlantison kapnának szerepet......

Sima Stargate be van fejezve szép vége van neki de a benne lévő régi szereplők az Atlantison szerepelnének tovább Carter , Thilk , Deniel, Micsel, és a régi atlantis szereplők stb...

SGU-ban meg O'neill szerepelne 3. évadtól !

Két sorozatot nem ismerem köszi hogy írtál

2012. aug. 1. 22:24
 8/10 rohameger válasza:

A kérdésed alapján a Falling Skies-t szeretni fogod, valamint véleményem szerint a Warehouse 13 sem olyan rossz. Nekem tetszett még a Terra Nova is, talán a hangulata miatt, viszont sajnos abból csak egy évadot gyártottak. A Fringe szintén az elsők közt van. Merlin kalandjai, aranyos, rabul ejtő kis sorozat. Ha teheted, ne hagyd ki az Elveszett szobát sem, ez egy mini sorozat. Végül ajánlanám még a Battlestar Galactica-t is.

Remélem tudtam segíteni.

2013. jan. 13. 11:30
 9/10 Machinev válasza:

Kicsit régi a kérdés, de aki legközelebb rátalál (mint most én :) ):

Battlestar Galactica

Véleményem szerint minden idők legjobb sci-fi sorozata! Folytatólagos, tehát az elejétől kell nézni de rendesen fájt amikor vége lett :) Addig meg abbahagyhatatlan volt.

2014. nov. 26. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon régi a kérdés, de azért azon meglepődtem, hogy a Firefly kimaradt a felsorolásokból. A BSG nagyon jó, de a Firefly-t nem tudja beelőzni, az a 14 résznyi sorozat + mozifilm még fájóbb űrt hagyott maga után, mint a BSG vége, pedig az sem volt piskóta:)
2016. jan. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!