Mik a legjobb sorozatok mostanság? Tudnátok ajánlani?
Az a baj, hogy sajnos nem bírom annyira a durvább dolgokat :( pedig tudom, hogy ezáltal a legjobb sorozatokról maradok le, pl: Trónok Harca, Dexter, True Blood, Odaát, akkor anno a Sopranos, stb...
Ettől eltekintve mondanátok olyan sorozatokat, ami izgalmas, megdöbbentő fordulatok vannak benne és nem lehet abbahagyni?
kicsit unom már a Himym-et, Agymenőket, stb...kellene valami izgalmasabb :)
köszi!
Szökés, Lost, CSI
Többet nem tudok mondani, mert a legtöbb mai hulladék. Főleg régi sorozatokat szoktam nézni, mert régen még tudtak normális sorozatot gyártani
Az Odaát nem is annyira durva, a többihez képest.
The Vampire Diaries(az első pár rész gagyi de utána nagyon beindul)
internátus!!!! sok sorozatot nézek de ez messze a legjobb. izgalmas! megdöbbentő fordulatokkal! és nem lehet abbahagyni:D (van benne néhány rész ami nem kicsit belassul de azokat leszámítva nagyon jóó. és hidd el nem győzöl majd "megdöbbenni" rajta:D)
ezek amik jók még:)
the vampire diaries
pretty little liars
the lying game
castle
90210
gossip girl
el barco
nikita
once upon a time
the secret circle
revenge ringer
switched at birth
szülifeli
(remélem legalább egyik lesz olyan ami tetszik:))
Un medico in famiglia- Drága dikror úr m2 23:00-kor
nagyon jó!!! :)
-BMS: Blue Mountain State
-The Big Bang Theory = Agymenok
-How I Met Your Mother = Így Jártam anyátokkal
Az utóbbinak az eleje kissé unalmas, de S01 második felétol kezd érdekes lenni és az is marad végig
Criminal Minds = Gyilkos elmék
One Tree Hill = Tuti gimi
Manapság a 2 legjobb,amit nagyon ajánlok:
AGYMENŐK
A BÁRKA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!