Melyek a legfélelmetesebb horrorfilmek?
Nemrég láttam csak a bemutatóját a Köpök a sírodra című horrornak. Eléggé félelmetes volt számomra, bár a filmet még nem láttam!
Köpök a sírodra
(I Spit on Your Grave: Unrated, 2010)
Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kisházba költözik. A helybélieknek rögtön feltűnik a csinos lány, és egyik éjjel néhány férfi megtámadja. Ez Jennifer életének legszörnyűbb éjszakája: brutálisan megverik, megkínozzák és megalázzák, legvégül pedig sorsára hagyják - meghalni. A kegyetlen támadók arra az egyre nem számítanak, hogy Jennifer túléli a rémálmot, sőt mit több: könyörtelen bosszút áll a borzalmakért.
Nem akarok senkit megsérteni,de:a Köpök a sírodra az nem horror.Nemtudom,minek nevezzem,de ez a film inkább sokkhatást akart kiváltani az emberekből,a nemi erőszakot ábrázolva ugyebár,de semmi komolyabb nem történt benne.Szerintem elég gagyi.
Kérdezőnek:Ha az átok,kör meg ilyenek tetszettek,akkor az eredeti,Japán verziójukat nézd meg.Egyébként nincs félelmetesebb a Japán horrorfilmeknél,meglepődnél,mi mindent tudnak csinálni.
Linkelek párat:
Ju-on 1-2(átok eredeti): [link] és [link]
Ringu(kör eredeti): [link]
Dead waves(sajna csak angol felirattal van,de nagyon félelmetes): [link]
Ju-on:Kuroi shoujo(átok-az idős hölgy fehérben): [link]
Ju-on:Shiroi roujo(átok-a lány feketében): [link]
Rinne: [link]
Noroi: [link]
Utolsó-Nézd meg,nyugodtan,csak azért írtam le,hogy tudjátok hogyan álljatok hozzá.Én úgy álltam hozzá,hogy ez egy klassz,vérben tocsogó horrorfilm lesz,de nem így volt.Ha máshogy állsz hozzá,akkor egyébként ez egy elég izgalmas film.
Amúgy kérdező,ajánlanék még valamit:Kansen(fertőzés)ezt pont tegnap néztem,hát nem semmi.És Japán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!