Haku a Narutobol akkor most lány vagy fiú?
Figyelt kérdés
csak mert a sima Naruto részekbe fiúnak látszott most viszont elég nőiesre sikerült megcsinálni őt2012. júl. 22. 14:51
11/25 anonim válasza:
Vagy csak fiú, és transzvesztita
12/25 A kérdező kommentje:
Végülis a Narutoban már semmin sem lehet meglepődni :)
2012. júl. 24. 10:50
14/25 anonim válasza:
Ő egy férfi!
(Mellesleg a sima Narutoba Hakunak még fiús hangja volt, de a Shippuudenben már teljesen lány hangja van.)
Érdekes egy karakter az biztos... Meg ahogy viselkedik Zabuzával gyanús......
15/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy drága mangakánk, Kishimoto-sama meggondolta magát menet közben és csinált fiúból lányt :)))
2012. júl. 25. 10:38
16/25 anonim válasza:
Amúgy szerintem elképzelhető hogy Haku és Zabuza nem csak mester tanítvány kapcsolatban voltak........................
17/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló..nem mondasz hülyeséget :) Van benne valami :)
2012. júl. 28. 12:25
18/25 anonim válasza:
akárki mondja, h fiú, nekem akkor is lány marad.XDDD teljesen lánynak néz ki, és igen, gyanús, ahogy Zabuza-val viselkedik.. a másik meg az, h legalább valami apró vonást rajzolhatott volna neki Kishi, amiből azért látszik, hogy fiú, mert így ez sztem nagyon gáz.. :S na de mindegy :D
19/25 anonim válasza:
nem tom még én se tudtam elhinni hogy Haku fiú :D
20/25 anonim válasza:
Haku fiú ti idióták, csak lányos a stílusa... Narutowikiről hallottatok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!