Haku a Narutobol akkor most lány vagy fiú?
Figyelt kérdés
csak mert a sima Naruto részekbe fiúnak látszott most viszont elég nőiesre sikerült megcsinálni őt2012. júl. 22. 14:51
1/25 anonim válasza:
Szerintem fiú. Bár ki tudja, én is kíváncsi vagyok rá.
3/25 anonim válasza:
Fiú a sima Naruto részben egyszer még Kakashi mondta.
4/25 anonim válasza:
-.-"
Na ne már
Haku LÁNY
Kakashi és Naruto azért hitték rá hogy fiú mert rajta volt a maszkja akkor
De utána mikor Haku felvette a rózsaszín kimonoját és kibontotta a haját, és találkozott az erdőben Naruto-val akkor Naruto még mondta is magában hogy milyen szép lány, még szebb mint Sakura
5/25 anonim válasza:
-.- Aztán narutonak kínos volt, mert haku mondta hogy fiú vagyok
6/25 anonim válasza:
mondjuk arra részre már annyira nem emlékszem
de nem azért de ha fiú akkor miért mászkál női ruhában
plusz az arca is lányos vagy hogy mondjam
7/25 anonim válasza:
Basszus tényleg fiú o_o
Plusz most jutott eszembe hogy a sport fesztiválos OVA-ban Haku a fiú wc előtt állt sorba
A mai napig azt hittem Haku lány :O
8/25 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert a japán hangja is eléggé lányos, de lehet, hogy csak én értem rosszul :)) Meg a nemrégi Naruto Shippuden részben is eléggé lányosra sikeredett a megrajzolása :)
2012. júl. 23. 17:40
9/25 anonim válasza:
Haku megrajzolása mindig is lányosra sikeredett
Azért hittem én is hogy lány
De ezek szerint fiú ._.
10/25 anonim válasza:
Bár az is lehet hogy azt akarta azt higgyék róla hogy fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!