Lesz-e 2. rész a filmenek? A negyedik – I Am Number Four Valahol az írják hogy lesz valahol meg hogy nem .
Biztos nem folytatják akkora bukás volt a film.
Az Eragon-t is fel lehetne hozni még példának, ott is elhintettek egy morzsát a lehetséges második részről a stáblista közben, de mivel az is oltárit bukott biztos nem fognak bele.
Bukott filmnek elég kockázatos bevállalni második részt.
Nemrég jelent meg a 2. könyv "A Hatok hatalma" címmel.
Szerintem ezt is meg fogják filmesíteni, mert az 1. rész is nagy siker volt. :D
Lesz folytatás, csak tudod ez sok dologtól függ.Rengeteg függő project van, amitől többet várnak, s inkább azokat pénzelik elsőnek. Reagálva a korábbiakra:
A film nem bukott, 60 millióból csinálták, 150-et hozott és a második legjobbként nyitott. Ez a bukás dolog hülyeség. Másrészt meg ne hasonlítsuk a low budget dragon ball-hoz...
Jól mondja az előttem szóló, lényegében mikor a filmet készítették a második könyvet kb. akkor kezdték el írni. IMDB-vel meg nem kell törödni, ott is hoztak már fel kamu filmet folytatásnak.
Itt láthatod, hogy összesen 5 rész van eddig, amiből csak egyet filmesítettek meg, viszont javarészt mind másik számúról szól, így szerintem nem lesz folytatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!