Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » My Little Poni, és brony-k....

My Little Poni, és brony-k. Mit jelent ez? (\

Figyelt kérdés

A "brony"-k írják ezt youtube kommentekbe, és van aki hozzáírja ezt fordítva /). Mit jelent ez?

A Bronyk mér szeretik a My Little Ponit amikor ez egy kislányoknak készült mese?

2012. júl. 16. 17:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

Én is hozzáteszek valamit: Magyar szinkronnal meg ne hallgassátok a zenéket mert azt (természetesen) az angolon kívül a legtöbb szörnyű lett. A felirat is hibázok párszor de az jobb. Én felirat nélkül angol szinkronnal nézem. 6 nap múlva itt a 3. évad is.

Meg még Big Macintosh eeyup szavának magyarra fordítása is borzalmas. Már hallani sem akarom mit tennének a nope-al.

2012. nov. 4. 10:49
 22/29 anonim válasza:
Sziasztok! Én szeretem ezt a rajzfilm sorozatot, de felvetült bennem egy kérdés és utána olvasva se lettem okosabb, remélem itt meg tudjátok adni a választ. A Brony-k azok a MLP-t kedvelő fiúk? Szóval ha én lány vagyok már nem is vagyok Brony? Mert sokszor kiemelik, hogy a Bronyk fiúk, én úgy gondoltam eddig, h egy közösség akik szeretik ezt a rajzfilmet. :S
2013. márc. 7. 12:17
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
A show lány fanjait pegasisternek hívjuk :).
2013. márc. 8. 21:21
 24/29 A kérdező kommentje:

Igen. Elég egyszerű a képlet. Brony= Brother+Pony

Pegasister=Pegasus+Sister

2013. márc. 8. 21:56
 25/29 A kérdező kommentje:

Mellesleg minden idetévedőfannak ajánlom ezt az oldalt:

[link]

és aki még nagyon új és nem tud mit kezdeni ezzel annak ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=qz5XD8SjSsQ

2013. márc. 8. 21:57
 26/29 anonim válasza:
Ohh így már világos, köszönöm az infót. :) Csak mindig a Bronyk vannak emlegetve külön ezért gondoltam. Ezt a videót is láttam már, de ott sincs erről külön szó, hogy a női rajongók bele tartoznak e ebbe a körbe.
2013. márc. 9. 14:27
 27/29 anonim válasza:
0%
a brony-ról fogalmam sincs de tudom ki BROLY (A KÉT szó nem ugyanaz direkt így van írva)a Dragon Ball z-ben Goku ellensége a bánat tudja hanyadik részekben
2014. nov. 22. 22:59
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Én most kezdek ... megijedni. Addiktív, és manipulatív. Nézem, néztem, de a gyerek egyre többet akar, nem bír tőle szabadulni. Kiváncsi lennék a pszichológiai hátterére, nagyon gyanús. Valami hiányt pótol és gerjeszt...
2015. márc. 2. 18:40
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

#28 Ezt nem úgy hívják egészen haloványan... nem biztos... csak egy tipp... meglehet, hogy...

ÉRDEKLŐDÉSI KÖR?

Netán... bár az kizárt.. de lehet... csak nem...

HOBBI?

2015. márc. 3. 00:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!