My Little Poni, és brony-k. Mit jelent ez? (\
A "brony"-k írják ezt youtube kommentekbe, és van aki hozzáírja ezt fordítva /). Mit jelent ez?
A Bronyk mér szeretik a My Little Ponit amikor ez egy kislányoknak készült mese?
De és többet is:
Valószínüleg augusztusban és 13 epizódos lesz a 26 epizódostól eltérően.
De Equestria Daily-n egy postban a show egyik készítője megerősítette hogy a 4. évadban több epizód lesz mint 26.
Valamint úgy tudom 6 évad lesz de elképzelhető sőt biztos egy 7. évad is.
Valaki elmondaná hogy mi olyan mély ebben a sorozatban?Nem bántásként,egyszerűen nem tudom elképzelni mi lehet benne ilyen megnyerő.Mármint az animáció tényleg nem rossz egy meséhez képest,és úgy tűnik a sorozat legnagyobb ereje az interakció és a közvetlenség a rajongókkal(az ilyen sorozatok általában nagy nézőszámot kapnak,pl.:ott van az Odaát,ahol külön rész készült a rajongók által kedvelt slashnek,valamint több homoerotikus poént raktak bele,amit a rajongók nagyon kedveltek,és be kell ismerni tényleg nagyon szórakoztató...igen most magamban elemzek)
Valamint talán tényleg van valami a történetben ami megfogja az embereket...ha lehet valaki elfogultság nélkül elmondja miről szól?
*Előző vagyok*
Oh és ahogy innen látszik a kérdező is csatlakozott a Brony hadsereghez...
Azoknak írom akik véletlenül idetévedtek, és nem tudnak mit kezdeni a Bronykkal: Nézd meg az első részt (Magyar felirattal Enaromus Machintos-tól!!!) és ha megérted, akkor jó eséllyel te is brony lehetsz, ha utána valami fórumra dühödben mész kötekedni bronykkal akkor valszeg egy troll vagy, ha továbbra is közömbös vagy akkor lépj tovább... Ez nem a te világod. A lényeg, hogy nyitottnak kell lenni.
Egyik ismerősöm aki belenézett, de nem lett brony csak annyit mondott "Nagyon jól tud egyensúlyozni aközött, hogy ne legyen se gyerekes, se felnőttes"
# 16/19 vagyok.
Hát végül megnéztem az első részt,és amúgy nem rossz :)
Lehet hogy tovább nézem,érdekes lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!