Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » My Little Poni, és brony-k....

My Little Poni, és brony-k. Mit jelent ez? (\

Figyelt kérdés

A "brony"-k írják ezt youtube kommentekbe, és van aki hozzáírja ezt fordítva /). Mit jelent ez?

A Bronyk mér szeretik a My Little Ponit amikor ez egy kislányoknak készült mese?

2012. júl. 16. 17:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Angolul vagy magyarul?
2012. júl. 30. 14:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam magyarul de azért kösz, Azt nemtudod mikor kezdődik a 3. évad?
2012. júl. 30. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:

De és többet is:

Valószínüleg augusztusban és 13 epizódos lesz a 26 epizódostól eltérően.

De Equestria Daily-n egy postban a show egyik készítője megerősítette hogy a 4. évadban több epizód lesz mint 26.

Valamint úgy tudom 6 évad lesz de elképzelhető sőt biztos egy 7. évad is.

2012. júl. 30. 22:46
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 31. 09:18
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
A mese nem csak kicsiknek szól!Én nem ítélem el a bronykat.Igazán...nem ismerem őket.és eggyátalán nem kéne mindent első látásra elítélni!Ha 46 éves és MLP FIM azaz a most a minimaxon futó My little Pony-t néz akkor hagy nézze,ha tetszik neki akkor nézze csak!És ha valaki kiírja vagy bevallja hogy ő rajong a sorozatért akkor igazán bátornak mondhatja magát!Mostanában sokan ellenük fordultak,viszont a statisztikák megdöbbentőek:a nézők több mint 60%-a férfi,illetve kamasz fiú.Én 14/L vagyok és hugom révén tudom miről illetve kikről van szó
2012. aug. 28. 18:58
 16/29 anonim ***** válasza:

Valaki elmondaná hogy mi olyan mély ebben a sorozatban?Nem bántásként,egyszerűen nem tudom elképzelni mi lehet benne ilyen megnyerő.Mármint az animáció tényleg nem rossz egy meséhez képest,és úgy tűnik a sorozat legnagyobb ereje az interakció és a közvetlenség a rajongókkal(az ilyen sorozatok általában nagy nézőszámot kapnak,pl.:ott van az Odaát,ahol külön rész készült a rajongók által kedvelt slashnek,valamint több homoerotikus poént raktak bele,amit a rajongók nagyon kedveltek,és be kell ismerni tényleg nagyon szórakoztató...igen most magamban elemzek)

Valamint talán tényleg van valami a történetben ami megfogja az embereket...ha lehet valaki elfogultság nélkül elmondja miről szól?

2012. okt. 30. 20:55
 17/29 anonim ***** válasza:

*Előző vagyok*

Oh és ahogy innen látszik a kérdező is csatlakozott a Brony hadsereghez...

2012. okt. 30. 20:56
 18/29 anonim ***** válasza:
Derpy-t a fanok miatt említették meg a nevén a last roundup-ban. Az egész 3. évad a Brony-knak készül már csak és a 2. évad vége is a Bronyk miatt lett annyira nagyon jó. A Bronyconokra és a Galacon-okra eljárnak a show készítői mindig. A Canterlot Gardens (Németországban) még a Andrew W.K. is elment aki arról lehet ismerős a brony-nak hogy annak a szörnyű fanficnek a Cupcakesnek a feltöltő Andrew W.K - Ready to die zenéjét rakta.
2012. okt. 30. 23:01
 19/29 A kérdező kommentje:

Azoknak írom akik véletlenül idetévedtek, és nem tudnak mit kezdeni a Bronykkal: Nézd meg az első részt (Magyar felirattal Enaromus Machintos-tól!!!) és ha megérted, akkor jó eséllyel te is brony lehetsz, ha utána valami fórumra dühödben mész kötekedni bronykkal akkor valszeg egy troll vagy, ha továbbra is közömbös vagy akkor lépj tovább... Ez nem a te világod. A lényeg, hogy nyitottnak kell lenni.

Egyik ismerősöm aki belenézett, de nem lett brony csak annyit mondott "Nagyon jól tud egyensúlyozni aközött, hogy ne legyen se gyerekes, se felnőttes"

2012. nov. 1. 23:57
 20/29 anonim ***** válasza:

# 16/19 vagyok.

Hát végül megnéztem az első részt,és amúgy nem rossz :)

Lehet hogy tovább nézem,érdekes lehet.

2012. nov. 3. 17:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!