Láttatok már olyan horrorfilmet ami után napokig alig tudtatok elaludni? Melyik volt ez?
Igazából én egy megkérgesedett lelkű horror fan vagyok. Nagyon szeretem a horrorfilmeket, de az utóbbi időkben semmi nem ilyeszt meg. Az utolsó amire emlékszek hogy féltem rajta, az a Barlang első része volt.
Tehát aki ismer olyat ami nagyon nagy hatást gyakorolt rá, az kérem szépen, hogy írja le, melyik film volt ez, köszönöm előre is :)
Nem erre gondolsz?
Ideglelés Csernobilban
Ez az ideglelés csernobilban tipikusan az a film, amiről úgy írnék egy lehúzó kritikát egyszer, de sajnos nincs hova... néhány filmről tudnék írni, az miatt meg nem nyitok blogot :D Egyébként röviden egy rémesen unalmas, érdektelen, klisékkel teli történet. Kihagyott ziccer, mivel az alapötlet nagyon jó.
A halálos hallgatást végülis csak tegnap este néztem meg, de azt kell hogy mondjam, megérte. Gyertyafény és egy bögre meleg tea mellett néztem, betakarózva, ahogy kell :) Elég izgalmas volt, a sok hatásvadász ilyesztgetés is többnyire hatásos volt a hihetetlen atmoszféra mellett. A vége pedig pazar volt. Nálam 10/8 :D
"az utóbbi időkben semmi nem ilyeszt meg"
ez nekem is így volt egy darabig.De aztán rájöttem,hogy az igazi horrorfilm az az,ami nem undorító,hanem félelmetes.A Japán horrorok pedig pont ilyenek.Sokan mondják,hogy egy kaptafára megy mindegyik,de ez csak a látszat,ha sokat megnézel,akkor látni fogod,hogy nem.
Ezek a legjobb darabok,de van még bőven ;´) :
Ju-on:the curse 1-2(2000): [link]
Kyofu:the sylvian experiments: [link]
Rinne: [link]
Rontás(2004) [link]
Igen, már rég letettem a fűrészről, grotesque-ről és társairól :D Az a gond, hogy a rendes, félelmetes filmek sem ilyesztenek meg. Talán a grave encounterst tudnám még a barlang mellett kiemelni.
Egyébként én is nagyon szeretem a japán horrorokat, de sajnos nem tudok hozzájuk jutni :( Sokat nem fordítottak le magyarra, ezért nem is árulják, torrent oldalon meg nem vagyok fent, a thepiratebay-en meg mindenféle hülyeség van, amihez nem jók a feliratok. Ami le van fordítva, azt meg már láttam, és tetszettek :D
A grave encounters nekem is tetszett :)
amúgy Japán horrort leginkább az ncore-on tudsz szerezni,de amint mondtad,sajnos az zárt oldal...próbálkozz meghívó csereberés oldalakon,én is így kerültem be.
egyébként melyikhez nem találtál jó feliratot?talán tudok segíteni,küldd el a linket,de ha lehet,akkor privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!