Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttatok már olyan horrorfilme...

Láttatok már olyan horrorfilmet ami után napokig alig tudtatok elaludni? Melyik volt ez?

Figyelt kérdés

Igazából én egy megkérgesedett lelkű horror fan vagyok. Nagyon szeretem a horrorfilmeket, de az utóbbi időkben semmi nem ilyeszt meg. Az utolsó amire emlékszek hogy féltem rajta, az a Barlang első része volt.

Tehát aki ismer olyat ami nagyon nagy hatást gyakorolt rá, az kérem szépen, hogy írja le, melyik film volt ez, köszönöm előre is :)

2012. júl. 14. 22:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát énis ilyen voltam , kb 15-16éves koromig , utánna nemtudtam semmitöl félni .. és igy a horrorfilm elveszti a varázsát..

Átkot mondták még nagyon jónak de akkora sz*r volt hogy bealudtam rajta...

Ha nemtudsz félni akkor akegyetlenségre menj .. Mártírok,Szerb Film,Emberi százlábú,Vommit Dolls,ReGOREgitated Sacriface

Esetleg 1-2 klasszikus : Rémálom az elm utszában ,Feddy vs. Jason,Sziklák Szeme,Holtak Hajnala,28nappal/héttel később,

De hiddel 1 kor után nemfogsz tőlük félni .. mamár kb röhögök 1-2 horroron ...

2012. júl. 14. 23:06
 2/15 A kérdező kommentje:

Érdekes, igazad van! Én pont most vagyok 16 éves :D Azátok második részébe belekezdtem... fél óra múlva felfüggeztettem és tekkeneztem kicsit unaloműzésképpen, majd folytattam a filmet :D Bár nem kellett volna.

A Mártírokat és a Sacriface-t még nem láttam, a többit igen :D A regoregitated trilógia és a szerb film nagyon ütős volt, de én most pont nem a brutalitásra akarok menni, főleg hogy a szerb filmben szerintem az inkább csak egy szükséges kellék, mivel egyébként is egy nagyon jól felépített film.

Apropó, van az a csernobilos film, a címe nem jut eszembe, de elég új. Mindenki dícséri. Érdemes tenni vele egy próbát? :D

2012. júl. 14. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Más világ (The Others).

Állítólag kifejezetten ez a kategória, tehát olyan, amit egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből, olyan hátborzongató. Én nem láttam, de nem is merem, nem szeretem a horrorokat, thrillereket...

2012. júl. 14. 23:13
 4/15 anonim válasza:

the devil inside

szerintem ez erdekelne.:)

lattad.?:)

2012. júl. 14. 23:43
 5/15 A kérdező kommentje:

3.: egész jól hangzik, lesek róla pár kritikát, és meg is nézem :)

4.: te jó isten! 10 éves lehettem, mikor egy esős napon átjött egy barátom, és hozott egy cd-t amin egy pc játék volt, the devil inside címmel :D ilyen zombihentelős, fergeteges volt. utánanézek, hátha van hozzá köze :D

2012. júl. 14. 23:59
 6/15 A kérdező kommentje:
nem, nincs köze hozzá :( azért teszek egy próbát :D
2012. júl. 15. 00:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Sziklák szeme, A rettegés háza, Pokolba taszítva.

Bár én még a legkevésbé ijesztő horror után is sokkolva vagyok :D de ezek tényleg durvák voltak. legalábbbis nekem.

16/L

2012. júl. 15. 15:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Láttam mindet, a rettegés háza tetszett, de a többi az erősen egyszernézős volt :D
2012. júl. 15. 16:18
 9/15 anonim ***** válasza:

szia

na én is igy vagyok vele

nem tudok megijedni szinte minden horror filmet láttam

amugy kb.7 éves korom óta horror film fan vagyok

az útolsó film amin kicsit paráztam az a HALÁLOS HALLGATÁS volt amit kb. 1-2 éve néztem akkor kb. 13 éves voltam és kb éjfélkor nézhettem egyedül a sötétben

ha eszembe jut valami film akkor irok

2012. júl. 15. 19:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Sokan mondrák ezt a halálos hallgatást, a horror-mirror olvasása közben akadtam rá egyébként, ott is jókat írtak róla. Már letöltöttem, este meg is nézem :D
2012. júl. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!