Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ideglelés Csernobilban?

Ideglelés Csernobilban?

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy az idegenvezetőjük 5 éve vezetett túrákat Pripjatyban de egyszer se látta a zombikat? A végén tényleg orvosok voltak,akik megölték a csajt?
2012. júl. 14. 20:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés:D Azok a zombik az ott maradt lakosság volt,akik a radioaktivitás miatt alakultak át? (ez elég gáz,ötlet mert mindenki tudja hogy onnan mindenkit kitelepítettek még aznap...)
2012. júl. 14. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
ez volt a legszarabb film amit életemben láttam. Felteszenk a filmben kérdéseket, egyikre sem érkezik válasz, összefüggéstelen az egész. bocsi az off-ért, de ezt muszáj volt :DD
2012. júl. 14. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj egyetértek. Ja meg amikor a földalatti járatokban rohangálnak eljutnak valami laborféleségbe, ott azt gohndolnáá az ember hogy ott kísérleteztek a szegény zombikon ,de még erre sem kaptunk választ:D
2012. júl. 14. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
rühellem a egy kérdésre nem kapok választ --> kilőve hogy megnézzem ezt a szutykot
2012. júl. 14. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Kicsit amatőr benyomást kelt, sokkal többet ki lehetett hozni belőle, nekem se nagyon jött be (off bocsi, csak ha már itt vagyunk..), de azért 1x nézhető szeinrtem :D

Amúgy szvsz azért nem látta a zombikat korábban, mert gondolom jól el voltak rejtve, most meg ugye kiszabadultak(ezért is nem akarták beengedni őket az őrök). De ezekből a rendezőkből bármit kinézek .

6/10 anonim ***** válasza:
igen! meg még az is, hogy egyes részeknél feszültség volt, hogy majd történik valami félelmetes, ilyesztő, amit az ember elvárna egy horrorfilmtől, de aztán semmi sem történt. akkora szar.
 7/10 anonim válasza:

szerintem egy borzasztó rossz film volt ez xd nevettem.

nagyon sok dolog van benne, ami nem hiteles...a díszleten kívül alig volt valami értelmes benne...mellesleg attól a sugárdózistól, amit a 4-es szektorban kaptak, meghaltak volna (15 max 30 perc leforgása alatt)

2012. júl. 15. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
azért nem látott az idegenvezető zombikat, mert nem voltak ott, fogságban voltak. Azért nem akarták beengedni őket Pripjatyba, mert megszöktek. A csajt az orvosok belökték a sugárfertőzöttek közé, akik sanszos hogy kinyírták. Nem rossz film, de jobb lenne, ha több minden derült volna ki
2012. júl. 16. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
akik belökték nem biztos, hogy orvosok voltak. Lehet, hogy katonák
2012. júl. 16. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

akik belökték szerintem azok voltak akik tudtak arról is hogy ott vannak azok a "szörnyek" csak nem szólnak róla valamiért... :D

amúgy ma akartuk megnézni a moziban, de inkább letöltöttem kamosan, és örülök, hogy nem basztunk ki rá 2200-at :DD

2012. júl. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!